Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סוזוקי SX4 מודל 2008 סדאן.

דגם ה GLX מגיע עם ג'אנטים מהחברה ואחד הסמלים של הסוזוקי נפל זה ממש מכער לי את האוטו אני משתגע מזה

ניסיתי להריץ חיפוש בפורום ובגוגל אך לשווא.

מישהו אולי יודע או משער איך ניתן לקנות סמל כזה?

תודה רבה

פורסם
יש לי סוזוקי SX4 מודל 2008 סדאן.

דגם ה GLX מגיע עם ג'אנטים מהחברה ואחד הסמלים של הסוזוקי נפל זה ממש מכער לי את האוטו אני משתגע מזה

ניסיתי להריץ חיפוש בפורום ובגוגל אך לשווא.

מישהו אולי יודע או משער איך ניתן לקנות סמל כזה?

תודה רבה

אפשר בבקשה תמונה של הסמל? צלם את אחד הג'אנטים...

פורסם

גם ב SX4 שהייתה לי ביום בהיר אחד הסמל פשוט נשבר ונפל, מזל שזה קרה בזמן שטיפת הרכב ואת הסמל הצלחתי לתקן ולהחזיר למקום.

התופסנים שלו עשויים מפלסטיק דקיק בצורה מחפירה. אני חושב שהכי חכם יהיה לרכוש מכסים חדשים ולאבטח אותם באמצעות דבק שיאפשר הסרה מהירה במקרה של תיקון פנצ'ר או החלפת צמיג.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ברור שזה הכי חכם זה בדיוק מה שחשבתי !

אבל באמת שאין לי מושג היכן לקנות עוד תופסנים שכאלה.

תודה רבה על העזרה אשמח אם מישהו ידע לתת לי תשובה

• תוכן חדש...