Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם צריך רמקולים אחוריים אבל אף פעם לא היו לי כאלה מידות מאחורה .ומה שמים שם קומפוננט או רמקול רגיל ?

וגם פה אני צריך המלצה לרמקול סביבות 2000 ש"ח

המערכת שלי

Alpine IDA-X305S +פרוצסור (PXA-H100)

מגברים:

Alpine MRX-V60

Alpine MRX-M100

sab Hertz ES 250

פורסם

לא יכול לעזור לך בקטע הזה. אני כמעת ולא שומע אלקטרוני, לכן אני לא משתמש ברמקולים אחוריים.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם
לא יכול לעזור לך בקטע הזה. אני כמעת ולא שומע אלקטרוני, לכן אני לא משתמש ברמקולים אחוריים.

תודה אבל גם ככה אתה עוזר הרבה בנתיים :)

פורסם

אלקטרוני ,אתה מתכוון להאוס, טרנס? כי גם דפש מוד למשל זה גם סוג של אלקטרוני ואז רמקולים אחוריים יכולים רק לקלקל.

פורסם
אלקטרוני ,אתה מתכוון להאוס, טרנס? כי גם דפש מוד למשל זה גם סוג של אלקטרוני ואז רמקולים אחוריים יכולים רק לקלקל.

לא דפש מוד בטוח ... )

פורסם

יש לך מקום שם לרמקול 4 אינצ'

לא הייתי משקיע בזה ,במיוחד לאור העובדה שה-206CC הוא רכב קטן

ואין ממש צורך ברמקולים אחוריים ,תשקיע ברמקול קדמי איכותי.

פורסם

בשביל לשמוע טרקים של אלקטרוני אולי זה יכול להיות רעיון, בכל מיקרה היתי בודק אפשרות לנטרל את הרמקולים אחוריים במקרה שאתה הולך לישמוע משהו אחר.

• תוכן חדש...