Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הממצאים מדהימים, הטענות חמורות.. :roll:

ציטוטים נבחרים:

"בין היתר, התברר כי באיילון צפון ממחלף חולון עד מבוא איילון, קטע שהמהירות המותרת בו היא 70 קמ"ש, עברו 97 אחוז מהנהגים את המהירות המותרת. בקטע אחר של נתיבי איילון, ממשה דיין לקוממיות, עברו 91 אחוז מהנהגים את המהירות המותרת, העומדת גם כן על 70 קמ"ש. בנתיבים הנגדיים, מלה-גוארדיה ועד חיל השריון, עברו 94 אחוז מהנהגים את המהירות המותרת. "

"שמואל אבואס, מנכ"ל עמותת "אור ירוק", הגיב לנתונים בחומרה. "לצערנו, במהלך השנים השתרש בישראל מיתוס בקרב הציבור שלפיו אין קשר בין המהירות לסיכוי שתקרה תאונת דרכים או לתוצאותיה", אמר. "אין ספק שאם נצליח להרגיל את הנהג הישראלי לנסוע על פי המהירות המותרת, יפחתו תאונות הדרכים ועוצמת הפגיעה בהן.

לדבריו, המחקר אמור גם לעזור למשטרה לדעת היכן לפרוס את כוחותיה, וכבר בימים הקרובים מתכוונים אנשי העמותה להביא את תוצאות המחקר לידי המשטרה, ואף לקיים עם צמרת אגף התנועה סדנה מיוחדת בעקבותיהן. "

תגידו שלום לניידות המוסוות ולמצלמות נוספות, כי 70 קמ"ש בדרך בין עירונית בעלת כמה נתיבים שבה כמעט כולם נוסעים 90 זו אחלה הכנסה למדינה :evil:

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכתבה נפלה טעות בשם ראש העמותה: שמו אבואב ולא אבואס.

גם בעמותה עצמה נפלה טעות: מינו את אבואב.

האיש דואג לפרסומו העצמי. נקודה.

אני מניח שהוא מרויח לא רע, וזו מקפצה לתפקידים נוספים.שמו ופניו מופיעים בתקשורת בקונוטציה חיובית של בטיחות. זה תורם בעיקר לו. גם פניו של שר התחבורה הופיעו בעבר על שלטי חוצות בהקשר של תאונות, אך זה מועיל באמת. אצלי הוא יצר הרתעה.

משהו באשר לנורמה ולחוק ולקשר בינהם: במקום שבו תשעים אחוזים הם עבריינים, קיים סכוי סביר שלא בהם נפל פגם, אלא בחוק.

אולי הכוונה המקורית בעמותה- טובה. משהו קרה שם בדרך, כנראה תאונה.

קנסות- לרוב נועדו למסות. מס רגרסיבי, בלתי שוויוני. כולם יודעים, לכולם זה ברור-חוץ מנבחרי הציבור.

פורסם

עושה לי חשק לקחת מצלמה עם ג'יפיאס שמודדת גם מהירות נסיעה ולעקוב אחריו.

זה כבר ברור מעבר לכל ספק שהבעיה היא בחוק ולא באנשים, זאת אומרת האנשים לא משהו בלי קשר, אבל החוק לא תקין.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

כבר הרבה מאוד זמן שאני טוען שיש להוציא את העמותה הזאת אל מחוץ לחוק ושהיא מהווה את הדוגמה המובהקת ביותר לקשר הפסול שבין הון לשלטון.

דמיינו לעצמכם מצב שבו ארקדי גאידמק או לצורך העניין כל אוליגרך אחר היה רוכש לצה"ל טנקים ופצצות ומורה לו לשטח באמצעותם את רצועת עזה.

מישהו משלה את עצמו שהדבר הזה היה עובר מבלי שמבקר המדינה, רה"מ ושר הבטחון היו עוצרים את זה?

אם כך, מה שונה אבי נאור, שתורם ציוד למשטרת התנועה ובאותה נשימה מכתיב לה את מדיניות האכיפה? מי שמו להחליט החלטות כאלה?

מעבר לכך, באיזו זכות המשטרה רשאית לקבל את התרומות האלה? מה יקרה אם ביום בהיר אחד יתברר שמי מראשי העמותה המזורגגת הזאת נחשד בכך שעבר על חוק העמותות או על כל חוק פלילי אחר? ירים את ידו זה שבאמת מאמין שהמשטרה תוכל לנהל את החקירה בתום לב וללא משוא פנים.

העמותה הזאת קמה לפני כעשור ומחצית. באמת שנשגב מבינתי להבין כיצד במשך כל התקופה הזאת מבקר המדינה לא מצא לנכון לעצור את זרם התרומות הפסול הזה ולהחזיר את העמותה הזאת לתוך המסגרת הראויה לה, כמו גם לחקור כיצד העומדים בראש משטרת ישראל והשרים לבטחון פנים הסכימו לקבל את התרומות הפסולות הללו במשך כל אותן שנים.

שימו לב: למרות שיש לי ביקורת נגד האג'נדה של אור ירוק, בדברים שדיברתי עליהם אין שום התייחסות לאג'נדה הזאת - רק לעצם התופעה.

אם אני אתחיל לפרוק פרומיל מהביקורת שלי על האג'נדה שלהם, שלומי יצטרך לקנות עוד שרת עבור האתר הזה.

יש חלק נוסף בכתבה שצריך להדליק אצל כולנו פרוז'קטור אדום:

באמצעות חיישנים שהותקנו מתחת לכבישים נמדדה מהירות תנועת הנהגים מצד לצד.

מה הם אותם חיישנים? האם מדובר בתשתית למצלמות הגאטסו שעוד יותקנו? במילים אחרות, האם כדי לעלות שלב ברמת אכיפת המהירות כל שנדרש זה רק להתקין את המצלמה?

אם כן, אלו חדשות מדאיגות מאוד, שלא לומר עצובות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מצטער אבל הוא צודק. נהגי ישראל חושבים שהם מעל החוק ומותר להם הכל... אם זה לעבור באדום, אם זה לעבור את המהירות המותרת, אם זה לא לתת זכות קדימה להולכי רגל, אם זה לדבר בסלולרי במהלך נסיעה ועוד.

פורסם

אלעד

כנראה שקנו גם את המבקר כל מילה שלך שם בסלע.

לא ,ההוא לא טרול, הוא מחפש לרכוש רכב ,ויש אנשים שחושבים כך. זה מה שיפה בדמוקרטיה.

חכמינו אמרו מזמן

"אין גוזרים גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה"

חבל שהיום החכמים לא יושבים בכנסת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש מספיק כבישים בארץ שהמהירות בהם היא אבסורדית ואפשר להעלות אותה ב30 קמש או יותר.

כל מה שאגיד באשר לפחד של הממשלה ממהירויות מיותר פה...

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

עכשיו כשאני חושב על זה, המלחמה בעמותה הזאת לא צריכה להתנהל במישור של האג'נדה שלה. תמיד יימצא החסיד השוטה והאימפוטנט מנטלית שיגיד אמן על כל הבל פופוליסטי שיוצא מפיו של שמואל אבואב בפריים טיים.

המלחמה צריכה להתמקד בחוסר הלגיטימיות של העמותה הזאת, בהיותה מממנת את משטרת ישראל בדרך של תרומות. אומנם גם כאן יימצאו רפי השכל שלא יוכלו להבין מה הבעייתיות בכך, אבל אני מעריך שמספרם יהיה נמוך יותר ביחס לאופציה האחרת, כך שהמלחמה הזאת תוכל לצבור יותר תומכים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
עושה לי חשק לקחת מצלמה עם ג'יפיאס שמודדת גם מהירות נסיעה ולעקוב אחריו.

זה כבר ברור מעבר לכל ספק שהבעיה היא בחוק ולא באנשים, זאת אומרת האנשים לא משהו בלי קשר, אבל החוק לא תקין.

מישהו עם ציוד מתאים צריך לעקוב אחריו ולתעד את המהירות שלו ואת שלל העבירות שהוא עושה רק כדי להוכיח שהראש מסריח.

אני מאמין שזה יכול להרעיד את העמותה הזאת יופי ולגרום לחוסר אמון בהם

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=432421

יש כאן גם שרשור זה, על החמרה מהותית בהקפדה על זיהום במטרה מוצהרת להוריד רכבים מן הכביש.

ומה הקשר לשרשור כאן? על כך שכולם עבריינים?

רמז: זה קשור גם למסוי רכב, חלפים, דלק.

קשור למצלמות המס החדשות.

קשור בגניבת קטע כביש בכניסה לתל אביב, והפיכתו לנתיב אגרה לעשירים. למה נגנב? כי הוא נסלל מהכספים של כולנו.

[רוני כתב בזמנו בנושא, לא מצאתי כעת]

מה התשובה? לגבי הקשר?

אם אתם חושבים שהמשותף לכל אלו הוא התעמרות בנהגים, תוך דגש על התעמרות בחלשים, והתעלמות מעברייני תנועה מסוכנים... טעיתם. אם רציתם מחאת נהגים.. טעיתם.

התשובה הנכונה היא: התעמרות באזרחים[לא בנהגים] תוך דגש על חלשים, והתעלמות מעבריינים מסוכנים, הן אלימים הן מתוחכמים, התעלמות גם מטייקונים שודדי פנסיות, בחסות החוק[זה דווקא חוקי גם אם מסריח] שהפסדיהם מושתים עליכם. אנו רואים זאת כנהגים, אך זה כך בכל תחומי החיים.

לא חידשתי הרבה, רובנו מודעים לכך אך מעדיפים לחשוב על דברים נחמדים יותר ומסיחי דעת.

פורסם

באמת שמישהו צריך לתת לו סטירה כדי שיתעורר :| חוץ מזה, המהירות באיילון משתנה לפי העומס. בהתחלה יש אמנם שלט של 110 (את זה הוא לא מציין...) אבל אח"כ השלטים שתלויים על הגשרים מכתיבים את המהירות (בין 60-90, אאל"ט).

ולעניין השם שלו: הכי טוב פשוט לקרוא לו אבו-ass

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...