Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן התחדשתי לי באוטו ראשון שלי סיאט איביזה CLX שנת 94 האוטו עבר בסביבות 90K נקנה מזקן ולפני הקניה האוטו עבר טיפול 35K באוטו הוחלף קלאץ השאלה שלי היא שבזמן האוטו מונע ישנו רעש של דפיקות כשהקלאץ משוחרר בסרק ברגע שאני לוחץ על הקלאץ הרעש מפסיק

מה יכולה להיות הבעיה לרעשים ?

וגם יש עוד תקלה קטנה ששמתי לב עליה המד מהירות (ספידומטר) עובד רק משמרת ערב כאילו אאחרי שעה 5-6 בערב וגם בלילה ובבוקר וצהריים לא עובד .. איך אני יכול לפתור את התקלה הזו?

• ספונסר פורום
פורסם

האם כאשר הספידומטר לא עובד המד ק"מ ממשיך לעלות?

התקלה היא או בכבל ספידומטר או בספידומטר עצמו.

אני ממליץ לך להיכנס לבדיקה במקום במתמחה בתחום כמו אוו ספידומטרים בת"א.

פורסם

לגבי הספידומטר הקילומטרים לא עולים כשהוא לא עובד החיישן בגיר הוא חשמלי , הספידומטר עובד רק בשעות הערב .. זה מאד מוזר לי

ולגבי הקלאץ' הוא הוחלף לפני חודש ומשהו ולגבי השמן גיר אני לא יודע איפה בודקים , עם תוכלו לכוון אותי אני ישמח . והיום שמתי לב אחרי נסייעה קצרה הרעש נעלם אבל כשאני לוחץ ועוזב את הקלאץ' מהר על ניוטרל יש סוג של דפיקות כאלו

פורסם

תן להבין שניה,

הדפיקות נשמעות בכל מצב בו הרכב בניוטרל וקלאצ' משוחרר או שזה קורה רק ברגע עזיבת הרגל מדוושת הקלאצ'? אם תניע את הרכב על ניוטרל בלי לגעת בקלאצ' ותתן לו לעבוד יהיו דפיקות שייפסקו רק ברגע הלחיצה על הקלאצ'?

פורסם

כאשר האוטו מניע והקלאץ משוחרר על ניוטרל יש רעש של דפיקות קלות באיזור הקלאץ, בזמן שהרכב קר ועוד לא התחיל נסיעה ..

אחרי נסיעה של כמה דק' עובר עוצמת הרעש בקלאץ' יורדת במידה מסויימת שאפשר להגיד שלא שומעים אותו אבל כשאני לוחץ על על הדוושה ועוזב אותה מהר יש רעש של כמה דפיקות ואז זה עובר .

אני כרגע קניתי את הרכב כשנגמר לו הטסט וכרגע אני מטפל בו בכוחות עצמי , אם יש אפשרות לטיפים איך אפשר לסדר את העניין הזה בכוחות עצמי בלי להגיע למוסך זה מאד יעזור לי כי לא ממש באלי להוציא כסף על דברים קטנים שהאוטו נוסע פיקס רק שיש לו כמה תקלות\רעשיפ שמעצבנות אותי ואני רוצה לסדר אותן

פורסם

אני הייתי מתחיל בבדיקת שמן גיר, יכול להיות ששרוף ודרוש החלפה. ומשם להיתקדם. לא הייתי שולל בעייה גם בקלאצ' עצמו, משהו שם לא יושב כמו שצריך ככה זה נישמע כל עוד הדפיקות מופיעות גם בהיתערבות של הקלאצ'.

• תוכן חדש...