Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קניתי מיצובישי סופר לנסר 94 GLXI 1.6 גיר ידני.

סך הכול מבדיקה שעשיתי האוטו נוסע ונישמע טוב ובריא עבר 165.000 אחרי טיימינג וטיפול 10.000 ללא נזילות שמן או מים.

עכשיו ברצוני לדעת עם יש איזה שהיא אפשרות להחליף את הברקסים האחוריים מבלמי תוף לבלמי דיסק?

בנוסף ברצוני להגדיל את קוטר הדיסק הקדמי. העם יש דגמי מיצובישי אחרים שהחלקים מתאימים אחד לשני ובנוסף להגדיל את קוטר הדיסק הקדמי ?

ויש צורך להחליף בולמים, אחוריים גמורים והקדמיים על הדרך יש איזה חברה מומלצץ שמישהו יכול להמליץ לי עליה ?

נ.ב. - אשמח לדעת איזה דברים כדי לי לבדוק ולעשות בנוסף לזה ולמה לצפות בק"מ שלה.

פורסם

עכשיו ברצוני לדעת עם יש איזה שהיא אפשרות להחליף את הברקסים האחוריים מבלמי תוף לבלמי דיסק?

זה אפשרי. היה דגם עם בלמי דיסק מאחורה. אם תמצא אחת כזאת מפירוק, תוכל לקחת ממנה את החלקים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לגבי הדיסקים ביררתי כבר והיו לדגמי הדיזל אז זה הכיוון כרגע.

לגבי המתלים אמרו לי שזאת מעיין מחלה אצלהם שהבולמי זעזועים האחוריים מיתפוצצים מהר אז השאלה איזה חברה כדי לקנות ?

פורסם

הזמנתי היום בולמי זעזועים של מונרו אחד ב250 ש"ח והיה אופציה לKAYABA ב220 ש"ח

העם הבחירה שלי היתה נכונה ?

פורסם

אני דיי בטוח שזה ההכי פשוטים שלהם . שמן עד כמה שידוע לי , לא ניראה שבמחיר כזה אפשר למצוא משהו מיוחד השאלה שלי העם הם בסדר או שעדיף היה לי לכחת את הבולמים של kayaba?

פורסם

תבדוק מתי החליפו משאבת מים, בקולט שהיתה לי היא מתה באיזור ה-190. וזה משהו שאם לא שמים לב אליו יכול להרוס מנוע.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

בעבר היה לי GLXi '92. יש לשים לב לדליפת מים מפקק הנמצא על הבלוק של מנוע בצד של גלגל התנופה (לא ניתן לראות אותו). ברכב שלי הפקק החליד, נוצר בו חור זעיר והדליפה גרמה לקורוזיה במתנע. אם הרכב שלך לא מאבד נוזל קירור, כנראה שהכל תקין. אם יש דליפה קלה, חפש סימני מים בין המנוע לגיר.

פורסם
תבדוק מתי החליפו משאבת מים, בקולט שהיתה לי היא מתה באיזור ה-190. וזה משהו שאם לא שמים לב אליו יכול להרוס מנוע.

אצלי הצינור מים התפוצץ ב 158 מה שגרם לאיבוד נוזל קירור וחימום ראש מנוע, דרך אגב. (בוצע ראש מנוע).

אז כבתור התחלה לבדוק שהכל תקין ברכב ואת איכות הרכיבים יהיה כדאי לדעתי.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...