Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם , אני בעל רכב אופל אסטרה 2003 .

התאוריה היחידה אצלי ברכב היא מעל 2 המושבים הקדמיים והיא נדלקת רק כאשר הדלתות נפתחות אין אפשרות אחרת להדליק אותה והיא מאוד חלשה, כמו שניסיתי למצוא קליפסים או כול דבר אחר כדי לפתוח את הפלסטיק לא הצלחתי , זה כנראה דבוק לגג הרכב. נראלי זה על דבק או משהו השאלה אם אני ינסה להוריד את זה או משהו אני יוכל לשים משהו אחר ? לקנות איזה משהו טוב שאפשר להפעיל אור לא רק כשהדלתות נפתחות.

פורסם

אפשר לקנות נורות LED תואמים בתנאי שאין דימר לאורות ברכבך, הם לא עובדים טוב עם דימרץ. לגבי הסוויץ' שחסר - אין לי מושג מצטער.

פורסם
ערב טוב לכולם , אני בעל רכב אופל אסטרה 2003 .

התאוריה היחידה אצלי ברכב היא מעל 2 המושבים הקדמיים והיא נדלקת רק כאשר הדלתות נפתחות אין אפשרות אחרת להדליק אותה.

להדלקת תאורה פנימית ללא קשר לפתיחת הדלתות תמשוך אליך (החוצה) את כפתור התאורה הראשי :

1.jpg

פורסם
אפשר לקנות נורות LED תואמים בתנאי שאין דימר לאורות ברכבך, הם לא עובדים טוב עם דימרץ. לגבי הסוויץ' שחסר - אין לי מושג מצטער.

אני יודע שאפשר לקנות , אני לא יודע אם אפשר להוריד את הפלסטיק איכשהו ולהחזיר בחזרה..

להדלקת תאורה פנימית ללא קשר לפתיחת הדלתות תמשוך אליך (החוצה) את כפתור התאורה הראשי :

אכן אתה צודק , הרגע ירדתי לנסות והצלחתי להדליק כמו שאמרת תודה רבה .

אני ישמח אם תוכלו לעזור לי בעוד דבר , איך לפתוח את הפלסטיק על מנת להחליף לד?

פורסם

אני ישמח אם תוכלו לעזור לי בעוד דבר , איך לפתוח את הפלסטיק על מנת להחליף לד?

אולי זה יכול לעזור:

1.jpg

פורסם

חייבת להיות אפשרות פירוק.

האם יחידת התאורה אצלך דומה למה שמופיע בתמונה שצירפתי?

פורסם

כן היא דומה אחת לאחת , מצטער שאני עונה אחרי כמה ימים אני בחופשה כרגע. תודה על העזרה..

כשאני מנסה לפתוח את זה אני מרגיש שאני קורע שם משהו . צריך לנסות אם משהו יותר דק מסכין ?

• תוכן חדש...