Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות שיעור נהיגה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם לפני 20 שנה שיעור לא עלה 40 ש"ח (אלא אם המורה שלך יצא במבצע מטורף)

.

זה מה ששילמתי ב-1993.ההנחה הייתה 5 שקלים לשיעור כי היינו 2 תלמידים.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

ואיפה הימים ששיעור עלה 40 ש"ח?

ואיפה הימים שהדלק עלה 4 שקלים?

סתם, אבא שלי מורה נהיגה, בד"כ לוקח 90 ידני, 100-110 אוטומט, 40 דקות. אז מה שמציעים לך מאוד יקר !!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אל תלך על שיעור של יותר מ40 דקות. זה סתם מיותר ומייגע ולא יתן לך כלום.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם
אל תלך על שיעור של יותר מ40 דקות. זה סתם מיותר ומייגע ולא יתן לך כלום.

לא נכון.

או יותר נכון - לא מסכים.

כמי שעשה לא מעט מהשיעורים שלו כ"שיעור וחצי" (שעה שלמה) אני יכול להגיד לך שהייתי מרוכז פיקס.

בחיים האמיתיים על הכביש אני גם אצטרך לנהוג שעה וחצי ושעתיים כדי להגיע ליעד, ואולי גם יותר, בלי לעצור בדרך, אז לא יקרה כלום בשיעור נהיגה אם ננהג קצת יותר, זה מביא לך אותו ניסיון כמו לעשות שני שיעורים, זה לא משנה כל כך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בזמנו (לפני כשש שנים) הייתי לוקח שיעורים כפולים (של שעה וחצי) ולעיתים גולש אף לכיוון יותר מכך (כשהיו מבריזים לו מהשיעור של לאחר מכן, והייתי נוסע איתו לכל מיני סידורים - נהג בוס שכזה) ורק דברים טובים יש לי לומר על זה.

בשעה וחצי אתה יכול להספיק לצאת מהעיר למקומות ומצבים שאתה אמור לתרגל בשיעורי נהיגה, ואף חותם על כך שעברת תכנים אלו לפני שאתה ניגש לטסט.

אותו מורה היה נוהג לקחת שני תלמידים, לחבר שני שיעורים כפולים לכל אחד ולעלות לירושלים/ חיפה מפתח תקוה.

יש היום עדיין מורים כאלה?

פורסם
בזמנו (לפני כשש שנים) הייתי לוקח שיעורים כפולים (של שעה וחצי) ולעיתים גולש אף לכיוון יותר מכך (כשהיו מבריזים לו מהשיעור של לאחר מכן, והייתי נוסע איתו לכל מיני סידורים - נהג בוס שכזה) ורק דברים טובים יש לי לומר על זה.

בשעה וחצי אתה יכול להספיק לצאת מהעיר למקומות ומצבים שאתה אמור לתרגל בשיעורי נהיגה, ואף חותם על כך שעברת תכנים אלו לפני שאתה ניגש לטסט.

אותו מורה היה נוהג לקחת שני תלמידים, לחבר שני שיעורים כפולים לכל אחד ולעלות לירושלים/ חיפה מפתח תקוה.

יש היום עדיין מורים כאלה?

בהחלט ... היה לי כזה לפני כשנה וחצי ...

הייתי הנהג של התלמידים האחרים , לוקח אותם ליישובים שלהם וחוזר, היינו נוסעים 2 3 שיעורים ברצף על טווח עצום של קילומטרים, היה כיף.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...