Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאה שנה עוד לא הצלחתי למצוא מקום טוב למינוס של המונו חיברתי אותו לאיזה הברגה שיושבת על השאסי כזה.

ועדיין לפעמים הסאב מנגן ממש חלש והעוצמה החזקה חוזרת לבומים של כמה שניות...איפה באפלאוז יש מקום טוב למינוס?

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

זה ממש לא חובה שהבעיה היא במינוס. אם ההברגה נקיה מצבע ולכלוך אז אין סיבה שהמתח יורד.

יכול להיות שזה הבעיה בכבל שהולך ממגבר לסאב, הבעיה של חיבורים\קונקטורים.

גם מנסיון, יכולה להיות בעיה בהלחמה של קונקטורים במגבר (הלחמה בין קונקטור לכרטיס עצמו של מגבר).

יכול להיות שיש בעיה בRCA.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

מינוס בדרך כלל מחברים לבורג של חגורת בטחון מתחת לכיסא. אבל בהחלת כמובן קודם לעבור על המקום עם נייר זכוכית. אבל יכול להיות שהבעיה לא במינוס.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

זה הבעיה במינוס כי ככה היה לי במונו הקודם כל פעם שהחלפתי מיקום של המינוס העוצמה חזרה להיות חזקה,אחרי חודש זה מתחיל לעשות תבעיות האלה של פעם חל פעם חזק רואים שזה מגע כזה..

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אל תהיה כזה בטוח, תעשה בדיקה מקיפה, זה לא עולה כסף.

אצלי גם היתה בעיה אחת, חשבתי שזה חיבור ב-RCA (כי תמיד כשנגעתי בו זה עבר), בסוף זה היה מהשהוא אחר.

כל בורג שהוא מחובר לשילדה והמקום נקי מצבע ולכלוך הוא מתאים. אולי בעיה בקונקטור עצמו, ואז אתה נוגע וזה עובר.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

מה זאת אומרת משנה מקום מתחיל לעבוד ואחרי חודש המינוס כבר לא טוב?, אם המינוס טוב אז המינוס טוב זה לא שנמאס לו ממקום מסויים והוא מחפש ריגושים חדשים במקום אחר

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

נכון אבל ככה זה לא יודע למה אולי בגלל שהוא תופס קורוזיה כי כל הזמן שאני בא לשנות מקום למינוס הכבל כולו כחול קורוזיה..

ג'ינו

פורסם

תבדוק שאין לך בעיה עם מים שחודרים לרכב, זה נראה לי יותר הגיוני.

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אם הכבל מנחושת והנעל כבל מאלומיניום או מתכת אחרת זה יכול לגרום לקורוזיה מוגברת.

ובתנאים הנכונים (לחות גבוהה, חום - מה שלא חסר בארצנו הקטנה) זה יכול להיות גם תוך חודש ופחות.

כמו שאתה מתאר בדיוק.

הייתי ממליץ לך להחליף נעל כבל וכבל למשהו יותר איכותי או מנחושת בלבד!

בהצלחה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

אוקיי תודה רבה אני ינסה את זה

יש לציין שיש לי חדירת מים לפעמים לתא מטען לכן החלפתי מיקום ליד הבולם..

ג'ינו

פורסם

הבולם זה המקום הכי גרוע לדעתי למינוס. הבורג שיוצא משם הוא בורג של הבולם, ואין לו הרבה שטח פנים עם פח שתופס אותו, ובהרבה מקרים הוא מבודד בגומי.

פורסם

ברוב הרכבים שלי אני מנצל את הבורג של חגורות הבטיחות, אבל לנקות את המשטח מתחת לבורג מצבע, או עם נייר שיוף או עם כל משייף אחר, יש לי אחד שאני שם על המברגה.

• תוכן חדש...