Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי מערכת סטריאו של חברת DUAL דגם XDMA6415. כשניגשתי להחליף את המערכת הקיימת גיליתי שהכבלים של הרמקולים של המערכת הקיימת - הימני (קדמי ואחורי, שניהם פלוס) והשמאלי (גם קדמי ואחורי וגם שניהם פלוס) מחוברים בזוגות, כל זוג לכבל אחד של האוטו.

הצמה שהגיעה עם המערכת (כמו בכל מערכת נורמלית לפי מה שאני יודע) יש לכל רמקול שני חוטים - פלוס ומינוס. ברכב יש רק רמקולים קדמיים. בנוסף, היו שם עוד שני כבלים של הרכב שלא היו מחוברים לכלום, סך הכל ארבעה כבלים. חיברתי רק את הפלוס של כל רמקול לכבל התואם של הרכב ולא עבד לי. מה לעשות?

אגב, שני הכבלים שהיו מחוברים היו בצבע ירוק, אחד רק ירוק והשני עם פס צהוב. שני הכבלים שלא היו מחוברים לכלום היו גם ירוקים - אחד עם פס אדום ואחד עם פס שחור.

מודה מראש על העזרה.

פורסם

כל מתקין מוסמך דורש ממני 150 ש"ח וצפונה על עבודה של רבע שעה. בלי לזלזל במתקינים כלל וכלל, מה שנשאר לי זה חיבור של שני חוטים בלבד. השאלה שלי רק איך לחבר את הרמקולים (שני חוטים - של פלוס ומינוס) כשמהאוטו יש רק פלוס..

ושאלה נוספת - יש שני חוטים שחוברו אליהם כבלים של R-COMM ו-L-COMM. מהם החוטים האלה?

• תוכן חדש...