Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים , אני חדש בתחום .

מעוניין להיכנס לתחום מכוניות הספורט.(טורבו)

היתי רוצה לדעת מה היתם ממליצים לי לעשות, בתור מתחיל כדיי שלא אוכל חצץ מחוסר הניסיון שלי.

על איזה דגמים כדי ללכת?

יש אולי מקום שניתן לבוא ולהיתרשם ממכוניות ?

יש מקום שניתן ללמוד על הנושא יותר לעומק?

תודה מראש.

אוהד

פורסם

בתקציב כזה גולף MK4 GTI ואולי ישארו כמה אלפים עודף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עלה בדיוק אותו דיון בשבוע שעבר, תריץ חיפוש אחריו. אאל"ט המשתמש שפתח אותו היה שניר.

בכל אופן, האופציות שלך בגדול הן משפחת Vag 1.8t משנים מוקדמות יחסית (איזור השנתון של הגולף MK4 כמו שציין צוויפר) ואימפרזה GT.

השאלה היותר חשובה היא, מה הדרישות שלך מהרכב? מה סדר העדיפויות שלך?

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

מה עם בסיאט לאון ??

לגבי השאלה שלך, מה שאני רוצה אני מעדיף רכב שלא עבר שינויים שיעשו לי בעיות בטסט.

אבל אני מאמין שאין דבר כזה.

בכל אופן הרצון שלי זה לחוות את ההרגשה טורבו לכמה חודשים .

תמיד רציתי רכב טורבו , אוטוטו בן 30 אז חשבתי שהגיעה הזמן.

תודה על התגובות .

פורסם

זאת המטרה של כל רוכש רכב, אבל לא לשם כיוונתי.

מה סדר העדיפיות בנושא- התנהגות, כח, עלויות אחזקה, גודל וכו'.

הסיאט לאון נכללת במשפחת VAG שציינתי, לא בטוח לגבי מחיר הרכישה (תבדוק מחירון) אבל יש הרבה מידע בנוגע ללאון כאן בפורום, בגדול רכב יחסית קל לאחזקה (לעומת אימפרזה נניח) - תריץ חיפוש ותמצא את כל מבוקשך.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

האמת שאת רוב הידע שלך אתה יכול לצבור משיטוט וחיפוש בפורום.

יש פה כמות ידע עצומה שאנשים לא מנצלים מספיק.

אם יש משהו ספציפי - תשאל ואני בטוח שהחבר'ה פה יספקו לך תשובות וידע רב.

בלי שום קשר ישנם מידי פעם מפגשים של מועדונים שם תוכל לראות את המכוניות ולדבר עם החבר'ה.

פורסם

לגבי המפגשים, אשמח לדעת מתי יש כדי לבוא ולהיתרשם.

לגבי רכב אני חושב לכיוון הלאון עד 2005 .

העניין הוא שאני לא מבין , אני חדש בכל התחום הזה.

לכן אני היתי שמח לקבל חוות דעת מבעל ניסיון בנושא.

אני לא מחפש צרות :) אני מעדיף רכב סטנדרט, בלי כל השיפורים שלא מאפשרים לעבור טסט בשקט.

אני אפילו לא יודע מה מותר ומה אסור :(

אשמח לקבל קצת מידע בנושא .

שוב המון תודה לכם על השיתופים.

פורסם

כמו שידידינו הטוב קריוס אמר לך, וכדאי לך להקשיב: אם אתה רוצה להכנס לאזור הזה של רכב גודש וכל מה שמסביב, לפני שאתה מתחיל לחפש רכב כדאי לך פשוט לשבת על הפורום ולקרוא, אז תתחיל לתפוס כיוון מי נגיד מי.

בשרשור אחד ספציפי אתה לא תקבל את כל המידע הנחוץ לך.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

בתקציב של 50K תמצא לאון 2005 אבל לא יספיק לך בשביל לקנות :)

קח בחשבון שמעבר להוצאה של קניית הרכב תצטרך כסף לביטוח וכו.. שלא זול לנהג חדש\ צעיר וכו...

בתקציב שלך יש לך הרבה אופציות

השאלה היא מה אתה מחפש, נוחות, יציבות וכו.

תחפש בפורום קצת על

איביזות 20VT מהשנים 2001-2001

גולף 2000-2004

לאון 2003-2005 תצטרך להגדיל תקציב

אוודי גם אופציה..

בקיצור תינעל על מה אתה מחפש ואז תבוא ותשאל שאלות ספציפיות של הדגם שאתה רוצה, ואז תצטרך לחפש בסבלנות את הכלה המיועדת

פורסם

אוקי חברים,

אני אמקד את השאלה.

תמיד רציתי רכב טורבו.

הנסיעה שלי באמצע שבוע היא 5 ק׳מ ביום לעבודה ו5חזור.(3פעמים בשבוע נסיעות לחברים בערב 15 ק׳מ כל כיוון.)

אני רוצה רכב שיהיה לא כל כך יקר מבחינת אחזקה.

חשבתי על סיאט לאון. מה אתם ממליצים??

תודה 

• תוכן חדש...