Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול בשרייד 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי לפני שבועיים שרייד 98, 1.3 אוטומטית, יד ראשונה מסבתא חמודה, 76,000 ק"מ.

האוטו שמור ומצוין, אבל בהיסטוריית הטיפולים שקיבלתי מהמוסך, אני רואה רק טיפולי 20,000 והעברת טסטים.

מי יכול לומר לי מה סדר הטיפולים ברכב ומה עומד לפני? הרכב עבר טיפול אחרון בספטמבר, ועבר מאז 2,000 ק"מ בלבד.

מה כדאי לי לעשות עכשיו? טיימינג? 10,000?

מודה מראש לכל מי שיכול לעזור.

פורסם

שלום

קודם כל אתה חייב לעשות טיימינג לאוטו כל 60,000 ולכן

כל עוד שאין לך תיעוד אני ממליץ בחום שתחליף.

לגבי טיפול 10,000 תבצע לאחר שתגיע ל-10000ק"מ מהטיפול האחרון שזה עוד 8000 ק"מ.

הרכב מצויין כי יש לי בדיוק את אותו מודול ומה שעומד בפניך זה רכב טוב עם ק"מ נמוך.

תשמור עליו והוא ישרת אותך כמו שצריך.

בברכה,

שגיא

• ספונסר פורום
פורסם

אולי תוכל לפרסם פה את כל הקבלות כדי שנוכל לייעץ לך מה כדאי להחליף בטיפול הקרוב כדי לעשות מאין יישור קו.

מאיפה אתה? אשמח להמליץ לך על מוסך מומלץ שיטפל ברכבך.

פורסם

אני מהרצליה. בדוח שקיבלתי מהמוסך רשומים בעיקר מוצרים של טיפולי 10,000 (פילטר אויר, פילטר שמן, פלגים וכדו') ועוד כמה דברים קטנים כמו כיוון פרונט, כיוון פנסים ועוד דברים שלא מעוררים עניין מיוחד. אני מתכוון לעשות טיימינג ולבקש לבדוק את הרכב, אם יש בו עוד תקלות רציניות..

פורסם

לי עלה 1300 שח טיימינג פלוס טיפול במוסך שאפט, עם חלקים לא סינים, ופילטר שמן ואוויר מקוריים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• ספונסר פורום
פורסם

חובה לעשות טיימינג, הייתי גם מחליף רצועת אביזרים, מחליף נוזל קירור (אולי על הדרך גם שולח את הרדיאטור לניקוי) ונוזל בלמים.

פנה אל שמואל ממוסך גנאל כדי לקבל הצעת מחיר לטיפול ברכבך.

פורסם

תתחדש!שנתון כזה עם קילומטראז' כ"כ נמוך-נפלה בידך חתיכת מציאה! לי יש רכב כזה ואני ממש מרוצה.

המלצתי היא שאם חלפו להן מעל 12 שנים ולא מופיע בהיסטוריה שהוחלפה רצועת טיימינג יש להחליף את הרצועה ועל הדרך גם את משאבת המים(לא חובה-נכנס לקטוגריית "טיפול מונע").

המשקיענים נוהגים לא לסמוך על בעל הרכב הקודם ולהחליף את השמנים והנוזלים לפירמות טובות יותר ישר עם קבלת הרכב.

בעיקרון הרכב טוב ואמין, וחשוב שתמצא מוסך טוב עם מחירים טובים (ברכב כזה טיפול 10K שכולל החלפת שמן פלאגים ופילטרים כולל עבודה לא אמור לעלות על 500 ש"ח ועם ידיים טובות וציוד מתאים ניתן לעשות לבד בבית בחצי מחיר:-D )

י

• תוכן חדש...