Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם, אני מחפש מקום שמשחיר חלונות בעזרת מדבקה,באיזור ראשל״צ,למי ששואל למה מדבקה,כי אני לא רוצה להשקיע מאות שקלים על השחרה בתנור,אין לי כסף מיותר :), תודה לעוזרים

פורסם

יש את "קרינה" באיזור התעשייה החדש ליד מתחם חונים קונים.

אגב, השחרה במדבקה זה כמה מאות שקלים... השחרה מסוג אחר זה כבר אלפי שקלים... :shock:

פורסם

בתחנת דלק 'פז' לכיוון צומת בית דגן יש שם מישהו שמשחיר חלונות בצורה מקצועית מאוד.

אני השחרתי אצלו לפני שנה ולדעתי התוצאה טובה מאוד, יש לך שם כמה סוגי מדבקות: בהיר, בינוני, כהה.

אני בחרתי את הכהה ומאוד מרוצה.

• ספונסר פורום
פורסם

מקום זול וטוב להשחרת חלונות במדבקה שנמצא באזור הוא קארבון סטודיו, שאמנם נמצא במרחק של 10 דקות נסיעה מראשון לציון אבל עבודותיו טובות ומחיריו נוחים.

• תוכן חדש...