Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לפני כמה חודשים שברולט אופטרה 5 דל' יש לי 3 שאלות .

1-לפני כמה ימים שניקיתי את הרכב ראיתי שיש שתיי כבלים בצבע צהוב שמחוברים ל2 המושבים הקידמיים,מה זה יכול להיות?

חשבתי אולי שזה חימום לכיסאות, ניסתי לחפש בבקרת האקלים משהו של כיסאות ולא מצאתי ..

2-שאני נוסע ברכב הרכב מעביר הילוך 1-2 ואז בהילוך 3 הרכב יותר מתאמץ ויש בין צליל בס כזה עמוק ואז שאני עובר להילוך 4 האוטו שט כרגיל יכול להיות שיש בעיה בגיר או שזה נורמלי?(יש לציין שזה לא משנה אם אני נוסע בירידה או בעלייה עדין יש צלילי בס מתאמץ כזה).

3-ראיתי איזה שרשור שאמרו שהמוכר עבד על הקונה ,כאשר הוצג בפני הקונה מספר מיילים במקום קילומטרז .

האם האופציה הזאת של להציג מיילים במקום קילומטרז קיימת גם אצלי ? כי הרכב שלי שנת 2006 ועשה 80 אלף אז זה טיפה מחשיד.

תודה לעונים.

• ספונסר פורום
פורסם

1. סביר להניח שמדובר בחיישני התפוסה של כריות האוויר.

2. יכול להיות שיש בעיה בגיר, קשה לאבחן זאת מהתיאור שלך. אבל אם הרכב נוסע בצורה תקינה, סוחב טוב ולא "בועט" במעבר ההילוכים סביר להניח שאין טעם לגעת בזה.

3. למיטב ידיעתי לא.

פורסם
1. סביר להניח שמדובר בחיישני התפוסה של כריות האוויר.

2. יכול להיות שיש בעיה בגיר, קשה לאבחן זאת מהתיאור שלך. אבל אם הרכב נוסע בצורה תקינה, סוחב טוב ולא "בועט" במעבר ההילוכים סביר להניח שאין טעם לגעת בזה.

3. למיטב ידיעתי לא.

בקשר לגיר הוא עובר חלק אבל רק שהוא מגיע להילוך שלישי הוא מתאמץ ויש צליל בס כזה ואחכ הוא מגיע להילוך 4 ואז יש "הקלה" לרכב והרכב מגיב יותר זריז ויותר שקט,הרכב לפני קנייה עבר בדיקה שהכל יצא תקין מנוע גיר ושלדה איך הם בודקים את הגיר בבדיקה?

פורסם

לגבי 2: אתה מעביר הילוכים ידנית? ההרגשה של רכב משתחרר במעבר להילוך אחרון אני מכיר, זה בגלל שסיבובי מנוע יורדים. מהתיאור שלך זה נשמע כמו התנהגות תקינה. מנוע נשמע מתאמץ כי על הילוך 3 הטורים גבוהים יותר מהילוך 4. אבל כדי לדעת בודאות צריך לשמוע את זה.

לגבי הכבלים בכיסאות: יש ברכב הזה כריות אויר בכיסאות? אם כן, זה מסביר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בוקר טוב

אין בכסאות כריות אויר, בזמן תאונה קורים 2 דברים במערכת כריות האויר, כריות האויר מתנפחות וחגורות הבטחון מתהדקות על הנוסע.

הכבלים הנכנסים מתחת למושבים מפעילים מנגנון פירוטכני המהדק את החגורות.

נראה לי שהגיר מתנהג כרגיל לפי התאור שלך, אם אתה לא שקט בענין זה, כל מכונאי בעל נסיון יגיד לך אם יש בעיה אחרי נסיעה קצרה

פורסם
לגבי 2: אתה מעביר הילוכים ידנית? ההרגשה של רכב משתחרר במעבר להילוך אחרון אני מכיר, זה בגלל שסיבובי מנוע יורדים. מהתיאור שלך זה נשמע כמו התנהגות תקינה. מנוע נשמע מתאמץ כי על הילוך 3 הטורים גבוהים יותר מהילוך 4. אבל כדי לדעת בודאות צריך לשמוע את זה.

לגבי הכבלים בכיסאות: יש ברכב הזה כריות אויר בכיסאות? אם כן, זה מסביר.

לא אני לא מעביר ידנית ,התיבה כאמור אוטומטית !! יש צליל בס עמוק כזה והרכב נוסע אבל מתאמץ קצת ואז ברביעי יש הקלה והוא שט ומגיב יותר מהר...הרכב כאמור עבר בדיקה במכון לפני קנייה.הם אמרו שהגיר תקין כנל גם המנוע מה עושים? זה נורמלי?

• תוכן חדש...