Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב זול (ואמין...) בו ניתן לנתק את כרית האויר באמצעות מפתח ע"מ להושיב במושב ליד הנהג תינוק בסל-קל.

406 היא אחת האופציות. אשמח לתגובה.

יובל

פורסם

ב406 99' שלי, יש סוויץ' שאתה מכניס את המפתח של ההתנעה (המפתח הרגיל).

הוא נמצא באיזור הימני של הדשבורש, מכוסה ע"י דלת הנוסע (פשוט פותחים את הדלת, וזה מול העיניים).

תמצא אחת שהגיר שלה טוב, וסע לשלום, רכב אמין כמו יפנית.

פורסם

ה1.8L עושה את העבודה, מי שלא מחפש להרביץ, אלה להאיץ לאט לאט, ה1.8L תפור עליו. (לא הייתי קורא לו חלש, תן לו קיק-דאון ב50\60 קמש ככה, הוא עולה יפה מאוד.)

ואם חסר לך כוח וספורטיביות, יש כפתור S, אבל הוא לא הכי בריא לגיר.

ה2L זה אפשר לקרוא לו רכב מנהלים לכל דבר, הוא חזק ונותן תמורה טובה לנהגים היותר אגרסיביים.

שמתי לב שהרבה מהרכבים האלה עם ה2L, הגיר מחזיק מעמד יותר טוב.

(זה לא מבוסס ולא כלום, יכול ליהיות שזה גם צירוף מקרים.)

פורסם

לא הייתי מגדיר פיז'ו 406 כרכב אמין ובטח לא האוטומט.

שים לב שלא מעט רכבים כאלו שהגיעו לכ-150K שיפצו/החליפו את הגיר

פורסם

ומה חוץ מגיר?

נדה, בוא תראה את הדוגמנית שלי, חוץ מגיר בעייתי, הכל או מהמפעל או הוחלף בגלל תאונה (לא בבעלותי היו התאונות, חוץ מהחלפת מאווררים כאשר הרכב פגע בשועל).

13 שנה הרכב עובד ומשרת, הכל כמו שהגיע מהמפעל, לא פירקו ולא נגעו, טפו טפו טפו מצב מעולה.

אם היא רק הייתה ידנית, ויש פה אחד עם ידנית, שבע"ה תחייה ותחייה עד שימאס לו ואני יקנה אותה ממנו.

רכב זול, הן אחזקה (בלאי טבעי זול, טיפול 10K כולל פלאגים בערך 500 שקל) ודלק (1\10 בנסיעה עם מזגן בעיר, ו1\12 בנסיעה בינעירונית על 130 וטורים 2600 או קצת יותר), והן מחיר התחלתי, שירות כמו שלא תמצא באף רכב באותו מחיר, באף רכב, בקיצור להרגיש מלך בפחות מ15K.

כמובן שאם הוא רוצה גם אז לנהוג אגרסיבי ולהנות מאחיזה טובה, אבל אז הרכב קצת רגיש.

פורסם
ה2L זה אפשר לקרוא לו רכב מנהלים לכל דבר, הוא חזק ונותן תמורה טובה לנהגים היותר אגרסיביים.

לא הייתי מגזים. נהגתי על סיטרואן עם המנוע הזה, רועש כן ואגרסיבי מנוע הזה ממש לא. מנוע מתאים לנהיגה מנהלתית רגועה.

הרכב שייך לקטגוריה של משפחתית גדולה מה שבארץ קוראים ״מנהלים״.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם היא רק הייתה ידנית, ויש פה אחד עם ידנית, שבע"ה תחייה ותחייה עד שימאס לו ואני יקנה אותה ממנו.

לייק לייק לייק !

אחלה שבוע לכולם, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

שלום

הייתה בבעלותי 406 שנת 2002 עם 235K ,נכון לפעמים הייתה "מכה" בגיר (במיוחד שהרכב קר )

ואז הייתי צריך לכבות סוויץ ולהניע מחדש והכול היה מסתדר.:shock:

אבל לא הגעתי להחלפת גיר והרכב נסע מצויין.

ביום שלישי אני אמור לקבל את הנסיכה החדשה שנת 2002 עם 108K יש שנייה פרטית מטופלת עם טסט ארוך:wink:

!cid_8215FE6B-F8AA-443E-A56E-8FC60415F1E3.jpg

!cid_DB915374-E54D-42CE-9BB2-5C285BB251FB.jpg

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם
לא הייתי מגזים. נהגתי על סיטרואן עם המנוע הזה, רועש כן ואגרסיבי מנוע הזה ממש לא. מנוע מתאים לנהיגה מנהלתית רגועה.

הרכב שייך לקטגוריה של משפחתית גדולה מה שבארץ קוראים ״מנהלים״.

לא צריך יותר מזה, זה רכב שמשדר רוגע, תן לו לפנק אותך, כמו כל צרפתית אל תקרע אותו.

מידי פעם לקיק בעקיפה או דברים דומים, ה2L יתן יותר כוח.

לייק לייק לייק !

אחלה שבוע לכולם, אריאל.

אל תשכח אותי, אני חוסך.

מגן, יפה שחזרת למקורות ורכשת עוד 406 מפנקת.

(דווקא יצא לי לקחת סיבוב של שתי-דקות על 406 02', ולא נדלקתי על השינויים שעשו בהם, כמובן שאני רגיל ל406 99'.)

איזה מנוע היה ל406 02' הראשונה שלך שעברה 235KKM?

• תוכן חדש...