Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו אולי מכיר איזה את שאפשר לצפות בו בסדרות לצפייה ישירה.

אני כבר חודש מחפש את הסדרות שאני רוצה וכול פעם שאני נכנס לאתר שרשום שיש שם את הסדרה אני לא מצליח לצפות בכלום, זה רק מפנה אותי למלא שאלון, להוריד כל מיני שטויות או להתקין סרגל כלים וכו'.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

כבר לא, למרבה הצער.

לפחות ביוטיוב נשארו כמה - אבל רק אם אתה בקטע של סדרות ישנות: נשואים פלוס, 3rd rock from the sun, כל מיני קומדיות בריטיות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

גבי האתר הזה גרם לי לפתוח פה את האשכול, אתה באמת מצליח לראות שם משהו? ניסיתי לצפות בקליפורניקיישן עונה 5 וזה מבקש ממני למלא שאלון ואז לבחור פרס :roll:.

לגבי היוטיוב סדרות ישנות לא כל כך עוזר לי.

אני מחפש :

משחקי הכס עונה 2

csi ny עונה 7

csi las vegas עונה 4

פורסם

את כל העונה הראשונה של משחקי הכס ראיתי משמה.

העונה השניה זה כבר הורדות פרקים בודדים מטורנטים.

עריכה:

זה מבקש למלא משהו? אתה סוגר את החלון שקופץ, או לוחת אישור בחלון הנוכחי ויש חלון קטן שכתוב עליו שם הפרק,

אתה לוחץ עליו ונפתח לך הנגן עם הסדרה הרצויה.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

אני סוגר את החלון של הפרסומת שקופץ ואז לוחץ שוב וניפתח לי חלון עם כל הפרקים של הסדרה אבל כשאני לוחץ אל פרק מסוים זה מפנה אותי לשאלון.

יש מצב חייב להירשם לאתר בשביל לצפות בסדרות שם?

פורסם

אין צורך ברישום.

אדבלוק עוזר חלקית, זה רק מודיע לי שיש שאלון, אני לוחץ אישור זה נעלם ולוחץ על המלבן הצר והנגן נפתח.

פורסם

לדעתי הסיפור של הכל בחינם והורדה בטורנט לא נוח ומסורבל מידי .

היום בעידן של נטפליקס והולו עושים מנוי ב 8 דולר לחודש ועוד 5 דולר על VPN וסוגרים ענין.

זה במקרה שאתה לא מאותגר אנגלית.

פורסם

^

נהפוך הוא, בין כל תוכנות השיתוף הקיימות כיום ביטורנט זו התוכנה הנוחה ביותר לשימוש והכי קלה ללמידה ל'מתקשים טכנולוגית'.

10 דקות למידה של trial & error עם התוכנה יחסכו לך כ1800 ש"ח בשנה (במינימום) רק על שירותי התוכן שאתה מתאר. לי זה נשמע כמו דיל מצוין. :wink:

לצפיה בסדרות אמריקאיות אונליין אני ממליץ על האתר - http://tv.blinkx.com/.

יש שם כל סדרה אמריקאית ששודרה בשנים האחרונות כולל פרקים בHD.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
^

נהפוך הוא, בין כל תוכנות השיתוף הקיימות כיום ביטורנט זו התוכנה הנוחה ביותר לשימוש והכי קלה ללמידה ל'מתקשים טכנולוגית'.

10 דקות למידה של trial & error עם התוכנה יחסכו לך כ1800 ש"ח בשנה (במינימום) רק על שירותי התוכן שאתה מתאר. לי זה נשמע כמו דיל מצוין. :wink:

לצפיה בסדרות אמריקאיות אונליין אני ממליץ על האתר המעולה הזה: http://tv.blinkx.com/.

יש שם כל סדרה אמריקאית ששודרה בשנים האחרונות כולל פרקים בHD.

בפעם האחרונה שבדקתי 156 דולר יוצא פחות מ 600 ש"ח, אם אתה לא יכול להוציא סכום כזה בשנה אני מציע להתרכז יותר בעשיית כסף מאשר בצפיה בסדרות.

פורסם

תודה אתר מעולה! יש שם את כול מה שחיפשתי והכול עובד!! רק חבל שבלי תרגום:cry: אז אולי השנה שבליתי בארה"ב תשתלם:lol:.

ולגבי כול מי שהציע טורנטים, הייתי שמך אם הייתה לי את האופציה הזאת אבל כול פעם שהורדתי אחד לא הצלחתי להוריד ממנו כלום.

קראתי קצת לגבי זה וראיתי שצריך לפתוח פורטים ולשנות הגדרות באנטי וירוס וכו'... אז זה קצת יותר מדי בשבילי, למרות שהייתי שמח להוריד את הפרקים ולהוסיף להם תרגום.

פורסם

אני משתמש בטורנט ולא פתחתי שום פוט ולא נגעתי בפיירוול(אולי טיפה לפתוח הרשאה)

וזה עובד חלק. יש שעות שזה מוריד לי על מקסימום, ויש שעות שזה מוריד לאט.

• תוכן חדש...