Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

גיליתי היום שהצופר אצלי ברכב לא עובד בכלל, הצופר עבד עד לפני מספר ימים בצורה תקינה לחלוטין.

מה יכול להיות גורם לבעיה?

האם יכול להיות שהבעיה היא בפיוז שרוף או משהו כזה?

הרכב כמובן באחריות, עבר עד עכשיו 6400 ק"מ (נקנה לפני 4 חודשים).

אם מישהו יוכל לעזור לי כמה שיותר מהר אני אשמח.

תודה מראש.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אני יודע ששם יטפל בזה, פשוט זה נסיעה של 60 קמ לכול כיוון ורציתי לבדוק לפני זה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

בדקתי עכשיו פיוזים והכול נראה תקין, ופתאום הצופר חזר לעבוד:shock: .

האם עדיין כדאי לנסוע למוסך ושיבדקו?

פורסם

מכיוון שזה לא בדיוק הרכיב הכי קריטי להצלת חייך בעולם,

הייתי ממתין באופן אישי לטיפול הבא ומציין את זה.

במכוניות ללא כרית אוויר אפשר לפרק בקלות יחסית את ההגה

ולאתר את המחברים של הצופר (רופפים, כנראה) - אני לא ממליץ לעשות את זה במכונית מודרנית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...