Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

האם מישהו יודע היכן אוכל להשיג משאבת שמן (שמן גיר) נורמאלית ולא איזה משאבה של 5 ש"ח (כמו בתמונה)?

אני מתכוון למשאבה כמו האדומה בתמונה עם הצינור המגולגל, ולא כמו השנייה, כי אני חושש שהרגילה של ה5-10 ש"ח לא תצליח לדחוס את השמן כמו שצריך כי הוא ממש צמיגי ולא דליל כמו מים/דלק.

מחיפוש באיביי עולה שאין זול יותר מ100 ש"ח, וזה נראה לי די מוגזם למשאבה כזאת.

תודה

10.jpg

140.jpg

שלומי

פורסם
שלום

האם מישהו יודע היכן אוכל להשיג משאבת שמן (שמן גיר) נורמאלית ולא איזה משאבה של 5 ש"ח (כמו בתמונה)?

אני מתכוון למשאבה כמו האדומה בתמונה עם הצינור המגולגל, ולא כמו השנייה, כי אני חושש שהרגילה של ה5-10 ש"ח לא תצליח לדחוס את השמן כמו שצריך כי הוא ממש צמיגי ולא דליל כמו מים/דלק.

מחיפוש באיביי עולה שאין זול יותר מ100 ש"ח, וזה נראה לי די מוגזם למשאבה כזאת.

תודה

ארה"ב היא ארץ של הפתרונות ,אי ביי הוא הפתרון עבורך ,לאמריקאים סחורה מעולה אם אינה זבל סיני .

אבל אם תתאמץ אז מתחם יצחק שדה וסביבותיו יספק לך שפע מותרות איכותיות בנושא .

• תוכן חדש...