Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין בעיה, לכן אני חושב שכדוגמה אישית לעם, על כל השרים (ובמיוחד על הבונקר מהאוצר שנהנה לעשוק את העם במקום להפעיל את הראש בקיצוצים) לקצץ באחזקה של רכבים, בנסיעות, כולל נסיעות לחול (אלא אם כן הן הכרחיות ביותר), רכיב הליסינג דלק או מה שזה לא יהיה בשכר יקטן משמעותית ולא ירכשו רכבים כדוגמת A8 וכו שצריכת הדלק שלהן עומדת על 7 לליטר. נסיעות למליאה בצוותא, גם ככה הדיונים רלוונטים לכולם (או שאני טועה...) ככה גם יוכלו לחסוך בהוצאות על מאבטחים. עדיפות לרכישת מכוניות חשלמיות, אפילו מבטר פלייס הגנבים כשמחיר רכב עולה 130 לעומת ה-A8 שעולה 500+.

ושלא יזיין תשכל על איראן כי כשמחיר חבית היה 150 דולר הדלק פה בארץ עלה 6.5, מחיר היום עומד על 108 או פחות. המסים על הדלק עלו בעשור ב50 אחוז. זה מה שקורה כנראה כשד"ר לפילוסופיה נהיה שר אוצר

אברה קדברה

פורסם

אם יגיע ל-10 ש"ח אני עובר לאופניים... גם ככה קרעו לי כבר את הצורה ואני חושב פעמיים לפני כל לחיצה על הדוושה.

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

פורסם

בתרגום לעברית מפוליטיקאית:

יכול: יקרה בוודאות

בקרוב: חודש הבא

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לדברי שטייניץ: "צריך להיערך בהתאם" , איך בדיוק הוא רוצה שאני אתכונן לזה?? שאקנה כמה מיכליות ואאגור דלק בחצר לתקופה ארוכה??

ליצנים שם בממשלה , רק אם אזרחי המדינה יכריזו על שביתה ואף אחד לא יסע לעבודה ומשק יפגע קשות הם יתעוררו שם ויפסיקו לעשוק אותנו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
"אני לא חושב שמדינה צריכה לשנות את מדיניות המסים שלה בכל חודש בגלל עלייה או ירידה במחירי הדלק".

ואני חושב שאתם לא צריכים להעלות לעצמכם את המשכורת על העבודה המחור*נת שאתם עושים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לנפגעים הם נהגי ישראל, שלא נתנו להם הרבה אופציות.

אבל אנחנו אשמים לבד,האני אומר הפגנה השבתה, ולבעוט את החלאות האלה החוצה.

חלס כמה אפשר לשתוק? דלק צריך לעלות 5.55, כמו שאמר הטוניסאי הזקן, במחיר הזה זה טוב להם וטוב לנו.

פורסם

"להיערך בהתאם" כלומר לחזור לכושר כי בקרוב הולכים לעבודה ברגל?

אם הייתה תחבורה ציבורית נורמאלית או לפחות במחירים שפויים אבל אפילו את זה אין במדינה העלובה הזו

העיקר שהליצנים בכנסת נוסעים באוודי מבזבזים כספי ציבור ומצביעים להעלות לעצמם את השכר כל כמה חודשים ( כי הם פשוט

עובדים נורא קשה והכסף לא מאפשר להם לסגור את החודש) .

עצוב מאוד

פורסם

אני לא מבין דבר אחד, איפה איציק שמולי? איך הם יושבים בשקט בצד? יאללה תקופת הבחינות נגמרה כבר, מקסימום כמה מועדי ב'

אברה קדברה

פורסם

כשאתם רוצים להיות בטוחים שגם את החודש הבא לא תצליחו לסגור,

כשאתם מחפשים מישהו שבוודאות ינקנק אתכם על יבש,

כשאתם משתוקקים שמישהו יקח לכם במלואה את המשכורת שהזעתם בזיעת אפכם ויעביר אותה לבעלי ההון,

כשאתם נזקקים לכתף חמה שתרגיע אתכם שאוטוטו חיל האויר מפציץ את הכור האיראני ושלא תיפול פה פצצה אבל בינתיים אין לכם איך לתת לילד שלכם כריך לביה"ס,

יש רק גורם אחד שראוי לפנות אליו.

יחי מפלגת השלטון!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מבחינתו זה לא משנה... שיעלה גם 20 ש"ח לליטר, הוא בכל מקרה לא משלם על דלק, ורק לאחרונה סידר לעצמו העלאה במשכורת...

מסכן...

בושה מה שהולך במדינה הזו, פשוט מדינה אוכלת יושביה!

פורסם

את כל התסכול והכעסים האלה, תפרקו בצורה חיובית ועוזרת בשרשור שנפתח עי מאור ברכה, שגם השקיע מזמנו ומרצו ורכש דומיין.

במקום לשבת ולקלל פה בפורום בואו נעשה משהו

אברה קדברה

פורסם
כשאתם רוצים להיות בטוחים שגם את החודש הבא לא תצליחו לסגור,

כשאתם מחפשים מישהו שבוודאות ינקנק אתכם על יבש,

כשאתם משתוקקים שמישהו יקח לכם במלואה את המשכורת שהזעתם בזיעת אפכם ויעביר אותה לבעלי ההון,

כשאתם נזקקים לכתף חמה שתרגיע אתכם שאוטוטו חיל האויר מפציץ את הכור האיראני ושלא תיפול פה פצצה אבל בינתיים אין לכם איך לתת לילד שלכם כריך לביה"ס,

יש רק גורם אחד שראוי לפנות אליו.

יחי מפלגת השלטון!

הכל טוב והכל נכון.

יש לך מקורות מימון אחרים מאלו שכולם מכירים ?

חבל על כל העצומות וההפגנות, ההפגנה הגדולה והחשובה ביותר היא ביום הבוחר, בו יקבע הרכב הכנסת הבאה שתרכיב את הממשלה הבאה.

תרשו לי להמר שהיא תהייה דומה עד זהה לזו הנוכחית.

אז כנראה לא כל כך רע כאן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...