Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעה לצהריים עם האישה בת"א?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש המלצה לצהריים לא שגרתי עם האישה, תקציב יכול להיות בסביבות 100 ש"ח+ לעסקית, מול-ים זו אפשרות אבל אני מעדיף יותר במרכז/לב העיר. הצעות?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מול ים אחלה, אבל עסקית הרבה יותר יקרה מ 100 ש"ח, וזה עוד בלי שתיה.

תן אולי סגנון מועדף, כי יש לא מעט מקומות.

במנטה ריי אומנם אין עסקיות, אבל אחלה אווירה ומקום לצהריים. יש גם את הרברט סמואל, שאני לא מת

על האווירה שם, אבל גם מומלצת.

לפני חודש אני ואשתי חיפשנו מקום שעוד לא אכלנו בו, ועם עסקית נורמלית לצהריים,

בסוף אכלנו בתרנגול הכחול, שהפתיעה אותי לטובה. אומנם זה לא מרכז העיר, אבל עדיין אופציה.

יש לך את ברסארי, שלטעמי דחוסה מידיי בייחוד בצהריים, או את הקופי בר.

אבל שוב, זה סתם לזרוק שמות, תן סגנון/אוכל רצוי, יהיה יותר קל.

פורסם

נסו את הטרסה בהרצליה, ליד אכדיה.

עיצוב יפה, מרווח, פתוח לים, הפתיעו אותי לטובה באיכות האוכל וטעמו (כי במיקום כזה בדרך כלל האיכות לא קיימת), חניה נוחה ברחבת המלון.

אם יש זמן - אפשר לשוטט בטיילת היפה ומעלית מהמצוק לחוף - 100 מטר צפונית למסעדה.

זמן הנסיעה לשם יכול להיות פחות מתנועה בתוך ת"א וחיפוש חניה.

מקום טעים ושונה הוא בכור את שושי בפרדס כץ, אם עדיין פעיל. תצאו משם עם חיוך של "משהו אחר".

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
מול ים אחלה, אבל עסקית הרבה יותר יקרה מ 100 ש"ח, וזה עוד בלי שתיה.

תן אולי סגנון מועדף, כי יש לא מעט מקומות.

במנטה ריי אומנם אין עסקיות, אבל אחלה אווירה ומקום לצהריים. יש גם את הרברט סמואל, שאני לא מת

על האווירה שם, אבל גם מומלצת.

לפני חודש אני ואשתי חיפשנו מקום שעוד לא אכלנו בו, ועם עסקית נורמלית לצהריים,

בסוף אכלנו בתרנגול הכחול, שהפתיעה אותי לטובה. אומנם זה לא מרכז העיר, אבל עדיין אופציה.

יש לך את ברסארי, שלטעמי דחוסה מידיי בייחוד בצהריים, או את הקופי בר.

אבל שוב, זה סתם לזרוק שמות, תן סגנון/אוכל רצוי, יהיה יותר קל.

סגנון לא ממש משנה, אנו די גמישים (באוכל).

מנטה ריי ללא עסקית תצא די קרוב למול ים, אבל אחלה מקום לארוחות בוקר. בראסרי אין סיכוי. גם לא כצעקתה, גם עמוס, וגם גנבו לי שם מטריה יקרה מחו"ל (עאלק קהל איכותי... מאוד איכותי - ידע לזהות מטריה יקרה). קופי בר מאוס ולעוס.

על התרנגול הכחול לא חשבתי באמת. אנו די שונאים את האוכלוסיה שם, שנוסעת עם ה- X5 שלה מהבניין ליד לתוך הקניון וחזרה, אבל זה קרוב אלינו. מה אכלת ואיך היה?

נסו את הטרסה בהרצליה, ליד אכדיה.

עיצוב יפה, מרווח, פתוח לים, הפתיעו אותי לטובה באיכות האוכל וטעמו (כי במיקום כזה בדרך כלל האיכות לא קיימת), חניה נוחה ברחבת המלון.

אם יש זמן - אפשר לשוטט בטיילת היפה ומעלית מהמצוק לחוף - 100 מטר צפונית למסעדה.

זמן הנסיעה לשם יכול להיות פחות מתנועה בתוך ת"א וחיפוש חניה.

מקום טעים ושונה הוא בכור את שושי בפרדס כץ, אם עדיין פעיל. תצאו משם עם חיוך של "משהו אחר".

תודה, אבל אי אפשר לצאת מת"א בשל מגבלת מקום.

פורסם

מרכז ת"א? לך ל"אמורה מיו", אם אתם אוהבים אוכל איטלקי, זו אחת המסעדות האהובות עליי.

אוכל מעולה נטו, ובלי פלצנות.

עוד אופציה זה לקפוץ ל"צפרה" ביגאל אלון, לא יודע לגבי עסקיות, אבל אוכל מעולה ומאוד נעים לשבת לטעמי.

under construction..

פורסם
גנבו לי שם מטריה יקרה מחו"ל (עאלק קהל איכותי... מאוד איכותי - ידע לזהות מטריה יקרה).

אפשר להרחיב על זה קצת? סוג המטריה, איפה נקנה, מה מיוחד בה וכדומה.

פורסם

מסעדת "פאשה" ברח' הארבעה בת"א.

לא fancy אבל בהחלט מסעדה עם אוכל טוב (מטבח טורקי).

עסקיות מאוד מפנקות ועם קינוח ושתיה אתם סביב ה- 100 ש"ח לסועד.

מומלץ להזמין מקום כי עמוס שם (אולי היום לא בגלל מזג האויר).

אגב, בהתחשב במסעדות האחרות שאתה שוקל אז חשוב לציין שזו מסעדה כשרה כך שאם אתה מחפש פירות ים ובקר נמוך לא תמצא אותם שם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קודם כל, למה ללכלך על ה X5? ;-)

זה שפלצני פארק צמרת נוסעים בו זה משהו אחר.

בגדול המסעדה מאוד נעימה, ויחסית יש פרטיות לכל שולחן. אנחנו גם הגענו בסביבות שתיים וחצי

מה שאומר שתוך חצי שעה נשארים חמישה שולחנות מאוכלסים, מה שלדעתי הרבה יותר נעים.

אאל״ט אכלנו לראשונות ריזוטו פטריות שהיה מעולה, ואני חושב שבאותו יום היה גם קרפצ׳יו,

אבל לא סגור על זה. עיקריות אשתי אכלה פסטת פירות ים ואני אנטריקוט, ששניהם היו מאוד מוצלחים.

אתה מקבל גם פוקצ׳ה ושתיה קלה במחיר העסקית, ככה שזה היה מחיר דיי סביר למסעדה כזו.

פורסם

1. רפאל. לאחר השיפוץ שופרו עוד יותר המנות ויש עיסקיות.

2. החדשה של חיים כהן ביגאל אלון.

3. רן שמואלי פתח מקום מדהים ברחוב תושיה; בכל השבוע יש שם אירועים מלבד יום רביעי.

4. אני מצטרף גם לחבר שהציע את הבראסרי ומוסיף גם את מלון מונטיפיורי; בין העיסקיות הטובות.

פורסם

מצטרף להמלצות על אמורה מיו.

יש להם אחלה עיסקית (ב 55, 65 או 75 ש"ח) שכוללת מנה ראשונה, מנה עיקרית וכוס יין.

אחלה אווירה - כאמור רק אם אתם בקטע של איטלקי.

בצד השני של הכיכר - "גוסטו" - אוכל איטלקי מעולה - יותר פלצני ויקר מאמורה מיו.

מקום מומלץ נוסף - "סושייל קלאב" - מאחורי מקס ברנר ברוטשילד. אוכל מעולה. לא זול, אבל שווה את הכסף. לא מכיר את העיסקית שלהם, שווה לבדוק (מנות עיריות בין 80 ל 130 ש"ח ).

מגאן 265

פורסם

תודה על כל ההמלצות. את גוסטו אנו מכירים היטב (וחבל לנו שהם כבר לא עושים משלוחים...). אגב, לחובבי גוסטו ואמורה מיו, מומלץ בחום לנסות את פאפאס (מאחורי אלנבי 56/58, למי שעוד זוכר ;-) ).

את חיים כהן אני לא מתכוון לבקר במגדל אלקטרה, המיקום לדעתי מחליא. כמו X6 ;-) (הנה, X5 זה בסדר :-) ). אולי אשבר בעתיד, אבל בינתיים חברים שאכלו שם לא יצאו נפעמים כל כך...

צפרה היא באמת אופציה לא רעה, אבל איפה חונים שם? חוץ מאצל עומר כמובן :-)

זאת הבעיה גם עם אזור הארבעה, מאז שסגרו שם את חניון מפעל הפיס ואת החניון העיקרי לצורכי שיפוץ.

טוב, נראה ואחזור לדווח :-) כנראה אהיה קונפורמיסט...

פורסם

צפרה לטעמי היא סתמית. אוכל אסיאתי ממוצע במחיר מופקע. אגב חניה, יש לך מתחת לבניין חניון.

אצל חיים כהן גם אני לא מתכוון לבקר, הפלצנות והמחירים שם כבר מוגזמים.

מצטרף להמלצה על סושייאל קלאב, אוכל טעים, אווירה טובה, והאזור אהוב עליי במיוחד.

רפאל זו תמיד בחירה טובה, רק שהמנות שם לא משתנות יותר מידי, כך שכל מי שהיה

פעמיים וחצי שם, ובא לו משהו קצת שונה, "יתאכזב".

עוד מקום נחמד זו המזללה של מאיר אדוני. אכלתי שם שבוע שעבר, היה טעים מאוד,

ולעומת "כתית" גם יצאתי שבע...

• תוכן חדש...