Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים.

ביום ראשון הקרוב אני מתחיל לעבוד בעבודה חדשה ברמת גן, ברחוב ז'בוטינסקי, במגדל משה אביב.

לפי מיטב הבנתי יש מצוקת חניה רבה באיזור ומשני החניונים שבדקתי, המחירים למנוי חודשי היו סביב ה-700 ש"ח וצפונה.

ברצוני לדעת האם יש באיזור (אפילו במרחק של 5-10 דקות הליכה) חניונים במחירים זולים יותר, או אלטרנטיבת

חניה אחרת (הסדרי חניה ברחוב מול עירית ר"ג בתשלום מוזל?) ברחובות העיר (יש לציין שאין לי בעיה להשכים קום אם

דבר זה יבטיח לי מקום חניה).

אני תושב ת"א (תו של ת"א) ואין לי תו של ר"ג.

אודה מאוד למגיבים, ליאור

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני גר שתי דקות הליכה משם ויש לי חניה פרטית שפנויה בין השעות 7:30 עד 17:30-18:00 בד"כ,

פעם בשבוע יש חריגה של 6:30 עד 16:00 או 10:30 עד 20:30.

בעבר השכרתי אותה לבחור שעבד בבורסה במהלך היום, אבל עכשיו השעות שלי משתנות אז זה קצת יותר בעייתי...

יש לנו גם מאגר כללי כזה עם חניות שלא שייכות לאף אחד ואפשר להחנות שם חופשי, הקטע שבחניות האלה אני לא בטוח לגמריי שאתה יכול לחנות ללא תו חניה

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אז זהו, שיש את איזור החניות הפרטיות ואחריו פתחו חניון תת קרקעי שבהתחלה רצו להפוך לחניון ציבורי בתשלום (עם שומר בכניסה) ולא יצא לפועל בגלל אישורים כאלה ואחרים.

בסוף נשארנו עם חניון חדש שכל אוכלוסית הרחוב משתמשת בו, אבל אני לא בטוח מה הסטאטוס מבחינת הפקחים ולכן אני נוקט בזהירות כדי לא להטעות- לא רוצה שתקבל דו"ח בגללי...

אני אסתכל שוב אם יש שלט כשאגיע הביתה

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

תחנה בכחול לבן באזור רחוב החילזון ליד סניף אוויס , לא יותר מ 10 /15 שקל ליום

ותתקין פנגו בסמארטפון במידה ויש לך .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
תחנה בכחול לבן באזור רחוב החילזון ליד סניף אוויס , לא יותר מ 10 /15 שקל ליום

ותתקין פנגו בסמארטפון במידה ויש לך .

הי אבישי. לא הבנתי. האיזור הזה נחשב עדיין ת"א? אחרת אצטרך לשלם 5 ש"ח לשעה, וזה לפי מה שראיתי על השילוט

בר"ג בכחול לבן. אם זה נחשב ר"ג - לא נראה לי שהתעריף שונה.

תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

למיטב ידעתי אמור ליהיות מחיר יומי , צריך לבדוק!

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

גרתי באזור ההוא עד לפני כמה שנים והכרתי לא מעט מקומות חניה חינמיים. אבל כמו כל דבר טוב, גם הם לאט לאט נעלמו והיום אפשר לספור אותם על כף יד אחת.

אם אתה תושב ת"א אז כדאי לך לנסות את חניון החנה-וסע שברכבת מרכז. אתה נכנס לרכבת, לוקח כרטיס מעבר בגשר הבורסה (חינם), חוצה את נתיבי איילון דרך תחנת הרכבת ונופל ממש ליד הדימול. להערכתי עניין של פחות מ-10 דקות הליכה ועלות של כ-16 ש"ח ליום אם אני זוכר נכון.

הרחוב שליד עיריית רמת-גן נקרא רחוב ביאליק. הפקחים של העירייה מפטרלים באזור בתדירות גבוהה, לא הייתי ממליץ לחנות שם דקה בלי כרטיס חניה/פנגו/שומר ראש.\

אבל באמת. באמת, באמת - אוטובוס. יש לך איזה 40 אוטובוסים שמגיעים לאזור הזה כמעט מכל פינה בתל-אביב ובתדירות גבוהה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תתחיל באמת בחניון רכבת מרכז עד שתכיר או תתקמבן על פתרון קבע.

זה אזור בעייתי מבחינת חניה ואכיפה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אם תחזיק אופניים מתקפלים זה יקח אפילו פחות מחמש דקות, בתוך האזור של שכונת ותיקים יש עדין רחובות באפור (נוסעים על אבא הילל מכיוון קניון איילון ולפני המנהרה של ביאליק פונים ימינה לשכונה ומתחילים לחפש)

עוד אופציה באמת זה להחנות בקניון איילון בחינם באזור של האוטובוסים ולקחת אוטובוס עד סוף אבא הילל.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
גרתי באזור ההוא עד לפני כמה שנים והכרתי לא מעט מקומות חניה חינמיים. אבל כמו כל דבר טוב, גם הם לאט לאט נעלמו והיום אפשר לספור אותם על כף יד אחת.

אם אתה תושב ת"א אז כדאי לך לנסות את חניון החנה-וסע שברכבת מרכז. אתה נכנס לרכבת, לוקח כרטיס מעבר בגשר הבורסה (חינם), חוצה את נתיבי איילון דרך תחנת הרכבת ונופל ממש ליד הדימול. להערכתי עניין של פחות מ-10 דקות הליכה ועלות של כ-16 ש"ח ליום אם אני זוכר נכון.

הרחוב שליד עיריית רמת-גן נקרא רחוב ביאליק. הפקחים של העירייה מפטרלים באזור בתדירות גבוהה, לא הייתי ממליץ לחנות שם דקה בלי כרטיס חניה/פנגו/שומר ראש.\

אבל באמת. באמת, באמת - אוטובוס. יש לך איזה 40 אוטובוסים שמגיעים לאזור הזה כמעט מכל פינה בתל-אביב ובתדירות גבוהה.

צביקה, חבר טוב שלי אתמול הציע לי בדיוק את אותו הרעיון אך לאחר בדיקה קצרה ראינו שהמרחק מחניון אחוזת החוף

שיעלה לי 8 ש"ח (תושב ת"א, 50% הנחה) הוא גדול מדי, באיזור ה-700 מטרים לכל הפחות ובשעות הבוקר יהיה

לי מעט קשה לגמוע.

מה שכן, נסעתי במיוחד לאיזור אתמול וראיתי חניה באפור ברחוב אבא הלל (כ-100 מטר לפני המנהרה)

עם מספיק מקום למשהו כמו 20 רכבים. אני מאמין שאם אגיע לאיזור עד 7:30 אוכל למצוא שם חניה ופה זה ללא תשלום.

מבחינת המרחק, יש לי ללכת כ-700 מטרים גם במקרה הזה ישר, ללא הפרעות כל הזמן עד שבצד שמאל מופיע המגדל.

זה מה שאעשה מחר עד שאמצא פיתרון קבוע (מקווה שאמצא חניה).

הדבר היחיד שעדיין לא הבנתי הוא האם אני צריך להפעיל פנגו או שמא החניה חופשית לגמרי (פתחתי בשרשור אחר גם את השאלה הזאתי).

לגבי אוטובוסים - כרגע אני גר בצפון ת"א ובקו אוירי אני ממש קרוב למקום (כ-4 קילומטרים) אך אני צריך להתנייד בלא פחות מ-3 אוטובוסים וזה מסורבל, גוזל זמן יקר ולא כדאי.

פורסם
תשמע, קטנוע/אופניים סוגרים לך את הפינה יופי.

לגור בת"א ולנסוע לעבודה בת"א ברכב זה די הופך את הכל הקטע של לגור בת"א למיותר. לא?

שמע, יכול להיות שאם הייתי בתפקיד שונה - הייתי שוקל את הנושא. כיון שאעבוד בתפקיד ניהולי וייצוגי, אצטרך במהלך

היום להגיע לפגישות עבודה, ישיבות, ראיונות ושיחות. משמע - אין מצב שאני מגיע עם אופניים.

תהיה בטוח שאילו היה לי קטנוע ורישיון לקטנוע - הייתי חושב על זה מבלי להסס בכלל.

• תוכן חדש...