Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

מצורף טופס בדיקה של אלפא 147 1.6. מאחר ואני לא מבין גדול בנושא ואין לי הרבה נסיון בבדיקות רכבים, אשמח אם תוכלו לעזור לי לפרש את הממצאים.

בנסיעה על האוטו לא הורגש משהו יוצא דופן, אבל כפי שכתבתי- נסיוני דל.

הרכב עבר תאונה לפני כמה שנים (נכנסו בו מאחור על פי הבעלים) ולכן התוצאות בסעיף השלדה.

האם המשמעות היא בטיחותית קריטית ולא להתקרב לרכב? או שמדובר בעיקר בירידת ערך?

במידה ומדובר באופציה השניה, מהי ירידת הערך הסבירה במקרה זה?

מצורף גם טופס מהמוסך המציין מה הוחלף ברכב עקב אותה התאונה

רב תודות למסייעים!

atr.jpg

atr2.jpg

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

לא ציינת איזה שנה הרכב.

מבחינה מכנית הרכב ניראה על פי הבדיקה במצב טוב ! הכל ניראה כסתא"כ של המכוני בדיקה .

בקשר לתאונה לא ניראה משהו פשוט שווה שמבינים מימני יתנו את דעתפם בנושא

פורסם

הרכב משנת 2002

לא הבנתי מה כתבת על התאונה, האם לדעתך מדובר במשהו רציני או שלא?

תודה

פורסם

כשבסעיף תחתיו מופיע פרוט הליקויים בשילדה, מופיע צמד המילים "משמעות נמוכה", אין לליקויים הללו השפעה על ניהוג ובטיחות הרכב וקרוב לודאי שמדובר במשהו חסר משמעות רצינית. יחד עם זה צריך לקחת בחשבון את ההשפעה הפסיכולוגית ה"קטלנית" ( שלא בצדק כמובן ) של סעיף כזה על הידיים הבאות בשרשרת הקונים.

פורסם

שלום רב!

אני חושב שלקרוא למכה שהוא קיבל חסרת משמעות זה קצת מקל.

קודם כל הרכב הזה לא קיבל מכה רק מאחור, הוא גם חטף בחלקו הקדמי שמאלי כתוב במפורש "מוקד א... מוקד ב..." בחשבונית התיקון.

בנוסף מצויין החלפת דלת נהג, חישוק, מתלה וכו...

מה שבטוח, הרכב הזה לא קיבל מכה קלה.

דבר שני, אמינות המוכר, איך הוא אומר שהוא קיבל רק מכה מאחור?

כמה ירידת ערך קיבלו על התאונה הזאת?

מה הקילומטראז' של הרכב? כמה הוא מבקש עליו? איזו יד?

פורסם

הסיפור הוא שנכנסו ברכב בזמן שהוא חנה ברחוב, אולי כתוצאה מכך נפגע גם החלק הקדמי. אנסה לברר עם הבעלים - תודה!

לגבי ירידת ערך - הוא לא זכר לומר לי (התאונה היתה ב-2005) ואמר שינסה לברר עם סוכן הביטוח שלו

דיברתי הבוקר עם המוסך המרכזי (שם בוצע התיקון לאחר התאונה) בטלפון ונאמר לי שע"פ מה שהם רואים בחשבונית לא מדובר על תאונה בעלת משמעות לשלדה

עוד פרט שאולי חשוב: הבדיקה לא בוצעה על ידי, אלא על ידי בעל הרכב כהכנה לטרייד אין שבסוף לא יצא לפועל (הציעו מחיר נמוך מדי, לא יודע כמה)

מלבד זה נתוני הרכב טובים והמוכר עושה רושם אמין, לכן אני מתלבט כמה כדאי לשלם עליו (אם בכלל) עקב הממצאים

פורסם

כמה ק"מ? יד? מחיר?

אגב, לא מכל מכה שרכב מקבל יהיה סעיף שלדה, אך זה זו עדיין מכה.

אותי לא מטריד החלק האחורי, אלא החלק הקדמי.

נסה לברר מול המוכר כיצד מתרחש כזה נזק מקדימה אם הרכב קיבל מכה רק מאחור בחניה.

פורסם

יד ראשונה עם כמאה אלף ק"מ, עוד לא דיברנו על מחיר כי רציתי לבדוק קודם את התאונה...

פורסם

האוטו חטף חתיכת פצצה לא נעימה.

מכאנית האוטו מאוד שמור וזו בדיקה טובה מאוד לרכב בגיל הזה.

אני אישית לא הייתי קונה אוטו שעבר כזו טראומה אבל אם עניין התאונה לא מפריע לך כ"כ אז תוריד לפחות 10% על התאונה ותקנה את האוטו. אומנם לתאונה אין משמעות בטיחותית גבוהה אבל בהחלט יש משמעות סחירותית (הוחלף חצי אוטו בגלל התאונה הזו).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

על פניו נראה שהצלחת למצוא רכב שמור שעבר מעט ק"מ.

משמעות התאונה היא סחירותית ולא בטיחותית.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יתכן ותצטרך להחליף מצמד (חריקה בשילוב לאחור ומצמד מפריד גבוה).

לא הייתי מקל ראש בסימני הקורוזיה ונזילות מים-למרות שזה רק בחיבורים, כדאי לבדוק את המשמעות לגבי מערכת הקרור-האם יש חלודה גם במים ובמערכת עצמה.

משמעות נמוכה כשמה כן היא, לא להיות מוטרד, כדאי מאוד לבדוק הסטוריית טיפולים במידה ויש.

בהצלחה.

פורסם

כמו כן תוודא שאכן בוצע טיפול טיימינג לרכב(רצועת תזמון).

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

ממליץ בחום להתייחס לבדיקה הזו בעירבון מאוד מוגבל:

1. הוזמנה על ידי בעל הרכב.

2. מכוני הבדיקה לא מכירים את הרכב.

ממליץ עוד יותר בחום לקחת את הרכב לבדיקה באחד המוסכים המתמחים באלפא רומיאו. תקבל חוות דעת מהימנה ומקצועית לגבי מצבו בכלל וביחס לרכבים אחרים בשנתון ויותר מכך, מה צפוי לך בעתיד.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

תודה. טיימינג בוצע בטיפול האחרון והבדיקה הוזמנה על ידי הטרייד-אין ולא על ידי הבעלים (בטופס כתוב "שם המזמין: אוטו דיל") כך שנראה לי שאם כבר היא דווקא תחמיר עם בעל הרכב, לא?

פניתי היום בבוקר גם למוסך התלתן כדי לברר לגבי בדיקה, אמרו שיחזרו אלי. אני עדיין מחכה...

• תוכן חדש...