Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במקום הראשון - משאית זבל,גם איטי וגם מסריח

במקום השני - טרנזיט ערבי שסוחב 30 שב״חים בעלייה , ולכן גם נוסע לאט וגם עושה מיסוך של עשן שחור.

במקום השלישי - אלטו על 70 בשמאלי.לא נחוץ הסבר.

V5

פורסם

נהיגה אחרי משאית זבל, ממש לא מרגיזה אותי. כשאני רואה אחת, אני ישר חושב שמדובר בכמה בניינים ועוד כמה דקות דרכינו נפרדות.

אין לי סוג מכונית מסויים, אבל מה שכן, להתקע בכביש בעל נתיב-שניים, אחרי אשה שמתאפרת/שמה שפתון,זה לא נעים בכלל. לצערי, זה קרה לי הרבה יותר מפעם אחת :(.

פורסם

אני יכול להגיד שיש תופעה מוזרה מעין משולש ברמודה,שלפתע פתאום כל הנהגים סבבי הופכים ,ל"זוחלי100 בשמאלי" ,"זולגי נתינים

או סתם "נוסעי נתיב וחצי" וזה קצת לקראת הירידה לכביש 1 מכיוון כביש 4 לכיוון דרום,באופן מטריד!.

יתרה מזאת אני שמתי לב שנהגי מאזדה 3 אפור כהה,מסוכנים יותר מן השאר...כן כן:).

Porsche 944 turbo

פורסם

+1 לפרנקוס.

הסרנה ואחותה לארגו עם מנוע הדיזל בעל 73 כוחות הסוס האימתניים מהווים מפגע תעבורתי עצום. בדרך כלל ימצא מפגע זה מעלה עשן במסלול השמאלי של כבי עמוס.

פורסם

אני אוסיף משהו... באזור בו אני גר ישנה תופעה של מובילי טנקים שזוחלים בכביש. אתה נתקע מאחורי דבר כזה ונסיעה של 15 דקות הופכת לחצי שעה ויותר. מבחינתי גרוע יותר מאשר משאית זבל... כמעט.

פורסם

מנסיוני האישי (וסליחה לכל מי שנתקע אי פעם מאחוריי)- סוזוקי ג'ימני בנסיעה בעלייה. דוושה עד הסוף, מנוע צווח, והגמד הזה בקושי מגרד את ה50 מלמטה בדרך לירושלים. שימחה כזו להגיע לירושלים לא נראתה מאז שחרור הכותל :)

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אתם פספסתם את המקום ה-1 ובגדול!

המקום הזה שמור למשאיות שמובילות עופות.

כל הכביש מלא בנוצות מתעופפות ואני מרגיש כמו בקרב כריות :sissies:

אחרי נסיעה כזו, הרדיאטור ושאר חלקים במנוע יכולים להתמלא בנוצות האלו ואנשים לא מבינים את זה ונוסעים כרגיל.

עכשיו הקטע הוא שגם אם תהיה לי מורצ'ליגו אי אפשר לעקוף את המשאית הזו כי היא נוסעת קילומטר לפניך ויש מלא רכבים

לעקוף עד שמגיעים אליה!

למה לא סוגרים את המשאיות האלו, מזה הבזיון הזה, מה אנחנו מדינת עולם שלישי?!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

חברים, הרכבבים שהכי אבל הכי מעצבן להיתקע מאחוריהם הם כמובן מוניות ריקות! אלה בולמים באמצע הכביש בלימות חירום אם הם רואים יד מונפת באוויר, וכמובן שאלה מעשנים ענני דיזל.

והכי כיף לנסוע מאחורי מונית שיש בה לקוח, כמו לנסוע אחרי רכב חירום.

**אף פעם לא נסעתי ולא אסע אחרי רכב חירום, הנ"ל הובא לצורך השוואה בלבד.

פורסם

!

אתה כותב את זה כי לא נסעת אחרי רכב עם נגרר שמוביל סוס ולסוס בא פתאום לחרבן. אין לך מושג כמה קללות הנהג שלי השמיע לי בטלפון כשזה קרה לו עם המשאית אז תחשוב על רכב פרטי שנדבק לו כזה דבר לחלון.

אישית שונא לנסוע אחרי פול טריילרים. הם גם נוסעים לאט, גם לא רואים אותך, גם מסתירים את שדה הראייה וגם עפים להם כל מיני חתיכות מטען מהאמבטיות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כל הכביש מלא בנוצות מתעופפות ואני מרגיש כמו בקרב כריות :sissies:

אחרי נסיעה כזו, הרדיאטור ושאר חלקים במנוע יכולים להתמלא בנוצות האלו ואנשים לא מבינים את זה ונוסעים כרגיל.

עכשיו הקטע הוא שגם אם תהיה לי מורצ'ליגו אי אפשר לעקוף את המשאית הזו כי היא נוסעת קילומטר לפניך ויש מלא רכבים

לעקוף עד שמגיעים אליה!

למה לא סוגרים את המשאיות האלו, מזה הבזיון הזה, מה אנחנו מדינת עולם שלישי?!

:roflmao:

הרגת אותי.

אגב אני חושב שלא סוגרים את המשאיות האלה בגלל שבכל זאת מדובר בבעל חיי שצריך לנשום.

זמין 8)

פורסם
מתנדבים ... ד"א מישהו ראה את הסרטון של גיא לרר ?

זה ההוא מהיום שהיה עם המתנדבים החצופים ששותים קפה?

אם כן, אז כן.

חברים אני חושב שמצאתי את המנצח שלנו. :lol:

הנה תמונה- מקור Y -NET .

אני לא חושב שמצאנו את המנצח שלנו.

אני יודע.

• תוכן חדש...