Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מחר אני מכניס את הרכב לטיפול במוסך המרכזי בבני ברק. הרכב עם 75,000 ק"מ. מנוע 1600HDI

הרכב נקנה מאלדן כשהיה בערך עם 64,000 ק"מ, כך שזה פעם ראשונה שאני מכניס את הרכב לטיפול (אני גם לא כל כך יודע מה עשו בטיפול הקודם).

האם יש משהו מיוחד שצריך להחליף או לבדוק בק"מ כזה?

מה בדרך כלל אמורים להחליף בטיפול 60,000 ק"מ?

כמה בערך אמור לעלות טיפול כזה?

תודה ושבוע טוב :-)

פורסם

בעיקרון, אין טיפול 75.000, מאחר ודגם זה אמור להכנס לטיפול כל 20.000 או שנה.

טיפול 80.000 הוא "טיפול קטן", ומחליפים בו רק שמן מנוע ופילוטר, ומסנן אוויר לתא נוסעים. עלות במוסך מורשה - כ 700-800 ש"ח. לא כולל החלפת בלמים, אותם מחליפים במידה ויש צורך.

טיפול 60.000 הוא "טיפול גדול", מחליפים בנוסף למה שרשמתי גם פילטר אוויר למנוע ופילטר סולר.

פורסם

תודה רבה בוקי!

האם ניתן לדעת אם החליפו פילטר סולר או לא?

האם ידוע לך בערך עלות משוערת של החלפת ברקסים (קדימה זה דיסקים ומאחורה זה תוף נכון?)

פורסם

אם יש לך ספק ואין הסטוריית טיפולים קודמת-בקש שיחליפו גם פילטר אוויר וסולר.

על החלפת בלמים קדמיים במוסך מורשה תשלם כ250 שקל על עבודה, סט רפידות קדמיות מקוריות עולה גם באיזור 250, צלחות בלם, אם גם אותן צריך להחליף-כ350 שקל לזוג, אם אני זוכר טוב.ליטוש -150. הכל לפני מע"מ.

בלמים אחוריים סביר שלא צריך להחליף עדיין בקילומטרז' כזה.

אם יש לך רעשים בעת לחיצה על דוושת המצמד או שהדוושה לא חוזרת למקום ונתקעת באמצע-כדאי להחליף כבל מצמד. כן, לפעמים כבר אחרי 70.000 ואף פחות. 320 שקל + 120 עבודה במורשה.

• תוכן חדש...