Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסף עכשיו נוצרה לי בעיה חדשה, לסנכרן שירים..

עשיתי בדיוק את אותה הפרוצדורה כמו לצלילים, אבל זה לא מראה את השירים.

אשמח לשמוע לתשובה.:-D

פורסם

תלחץ קליק ימני על האייפון ואז RESET WARNINGS. עכשיו תנסה שוב לסנכרן. הפעם קיבלת שגיאה כלשהיא? אם כן, תצלם את המסך.

reset-warnings.jpg

Stay Dirty

פורסם

עשיתי ולא נתקלתי בשום שגיאה..

מוזר שכשאני מעתיק שירים הוא מראה לי אותם באפור, בדיוק כמו שהיה לי עם הצלילים.

פורסם

עובד אסף, אבל.. ברגע שאני מסמן את האפשרות הזאת בV, אז מה שהראת לי בתמונה הראשונה למעלה מתבטל.

ז"א ברגע שאני רוצה להוסיף צילצול אני חייב לעשות את מה שהראת לי בתמונה הראשונה, וברגע שאני עושה זאת כל השירים נמחקים..

יענו זה דבר גורר דבר :|

פורסם

שאלה בנוגע לרינגטונים: ניתן להגדיר שיר שלם בתור צלצול? מה שמצאתי בחיפוש כללי, זה שצריך לחתוך באייטונס ל-40 שניות, ורק אז אפשר להוסיף בתור רינגטון.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כן צריך לחתוך ולהמיר את זה לקובץ M4R, ממליץ לך להשתמש בתוכנה Iringer

ולגבי התקלה אצלי, הצלחתי לפתור. הייתי פשוט אמור לגרור את השירים לLIBRARY ואז ללכת לבדוק שבTONES ובMUSIC מסומן V.

אח"כ ללכת ללשונית הכללית של שם האייפון וללחוץ סנכן.

ככה הוא גם מעתיק צילצולים ווגם לא מוחק את השירים.

:wink:

פורסם

המדריך המלא איך לעשות רינגטון לאייפון .

http://www.ehow.com/how_2160460_custom-iphone-ringtones-free.html

אין אפשרות להעלות שיר שלם לרינגטון ולמה צריך לעזאזל ? הצלצול לא עובר את ה 30-40 שניות.

תשובה ל Keyser

לפי המדריך וכל האתרים שעוסקים בנושא מדובר על 30 שניות לכל היותר.

אבל אני רוצה לדעת משהו - אתה תקשיב לכל השיר תוך כדי המתנה שמישהו מצלצל אליך ? זה אידיוטי , ילדותי \ מתלהב משהו...

לא מבין מה הרעיון הכללי ?

פורסם

אין לזה פואנטה, אני סתם אוהב את זה. ברור שאני לא ממתין עד שהשיר יסתיים כדי לענות (כי עד אז כבר ינתקו)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...