Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,יש לי את הרכב הזה רציתי להיתייעץ איתכם לגבי הסוגיה,הזו איזה סוג שמן מנוע הכי מתאים למנוע כזה שעבר כבר 200 אלף ק"מ חבר טוען ש5-30 של מוטוראפ {גלאון אדום} למי שמכיר והמוסכניק טוען שמספיק 10W40 של VOLOLINE או ליקיי מולי החבר טוען שה 5-30מגיע לכל מקום במנוע,יש לציין שהמנוע "שורף " שמן כל 2000 קילומטר אני מוסיף חצי קילו בערך,אשמח לתשובות

פורסם

צחי שלום רב !

רכבך לא צורך שמן כלל!

צריכת השמן ברכבך היא שולית, קיים כלל האומר עד ליטר ל1000 קילומטר הצריכה היא סבירה עד נסבלת.

המלצתי קרא את השרשור הבא, והמתן לתגובתו של ספי, לגבי הצמיגות ושם יצרן השמן בה הוא נוהג להשתמש:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=406849

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

10w40 הוא השמן המומלץ לרכב מהסוג שלך, גם אם הוא עבר 200,000 ק"מ.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אתה יכול להשתמש בצמיגות שציינת ליקוי מולי בסדר גמור.

אבל לדעתי עדיף לך אם האקלים שלנו בארץ לעבור לצמיגות 10w40 של ליקוי מולי,

האפור עם התוסף או הצוהב בלי התוסף.

באותה הזדמנות אני ישאל את חברי הפורום מאיפה אפשר להשיג

שמן של esso10W40 האם הפרסי מוכר את זה ?

האם מוסך מורשה יבואן של מאזדה מחזיק שמנים כאלה ושם אותם בטיפולים?

• תוכן חדש...