Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישית אני נוהג תמיד בשתי ידיים על ההגה, לעתים נדירות, נהיגה ממושכת בכבישים ישרים אני נותן ליד שמאל קצת מנוחה "בתוך" ההגה (שעה 7) מפעם לפעם, אבל רק לזמן קצר. כמוכן למרות שאני בעל קומה ממוצעת אני נוהג להרחיק את המושב ולודא כי המשענת זקופה.

להעיר ליוסי כי ישיבה זקופה טובה, אבל ישיבה קרובה להגה מסוכנת, גם בשל פחות מרווח להזזת הידיים ובעיקר בשל סכנת פגיעה מכרית האויר אם אתה יושב פחות מ-25 ס"מ מההגה. אם אני יושב קרוב להגה אני מרגיש שהשליטה שלי ברכב אינה שלמה, גם מסיבה זו וגם בשל תנוחה מאוד לא נוחה של הרגליים.

לכל מי שנוהג להניח יד על החלון - יש סכנת פגיעה מכריות האויר הצדדיות והוילונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

:lol: ממש טווינגו GTI.

כשמדובר בכביש טכני אני גם נוהג עם 2 ידיים,לא יודע אם זה באמת יעזור,אך לפחות פסיכולוגית אני מרגיש יותר שליטה על הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המורה לנהיגה שלי היה מקפיד על כך כל הזמן.

ולא היה מתעצל להרים את יד ימין שלי ולהחזיר אותה להגה.

אחרי מספר הערות, כבר מתרגלים באופן אוטומטי ומחזירים את היד להגה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...