Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

האם מישהו התקין או רכש לאחרונה את הסט הייבריד אוביישן 2?

במידה וכן אשמח אם תעלו תמונה של הסט שרכשתם (של כל החלקים).

הציעו לי סט שכזה במחיר מגוחך, וכשפתחתי את הקופסה זה נראה יותר כמו דוטק (למרות שמדבקה ציינה הייבריד).

ניסתי לדבר עם מוראל אך אלו מפנים ישר לניפון, וניפון ניסו במשך חצי שעה להגיד שהכל תקין ושזה בסדר, עד שבסוף הסכימו שאשלח להם מייל עם תמונות, והם הבטיחו לברר את העניין מול מוראל.

בברכה,

יורי.

פורסם

עוד לא רכשתי, כשראיתי את הסט, הרגשתי שמשהו לא תקין, והעדפתי לחכות ולבדוק, מאשר לקנות ואז להצטער.

בכל אופן, בסט שאני ניתקלתי הבאסקט אכן היה מברזל ונראה מאוד דומה לזה של הדוטק, ועל הטויטר יש גריל, אך הוא לא בצורת כוכב עם 3 צלעות, אלא 3 פסים מקבילים, והקרוס לא מאפשר עבודה בBI-AMP או BI WIRE כמו שהיה בקודם.

האם כך נראה סט חדש של הייבריד אוביישן 2?

פורסם

על פניו נשמע שיש משהו מוזר בסיפור הזה.

מצד שני כבר ראינו יצירות כאלו ואחרות מבית מורל כמו הדוטק 3 חלקים שנמכר ב"מהדורה מוגבלת" ורק בארץ :roll:

חבל שאין תמונות, זה היה מעניין. בכל אופן שווה להתקשר למורל ולדבר עם זיו. מלבד סבלנות אין קץ אני בטוח שהוא יוכל לתת \ לברר תשובה רשמית לפשר הדבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום!

לגבי הסט, יש פה תמונה של מישהו שיש לו סט של דוטק, והוא העלה תמונה של הוופר שלו בגלל בעיית מגעים, אז בדיוק ככה נראה הבאסקט של ההיבריד שראיתי, והממברנה ניראת כמו זאת של ההיבריד הישן.

מצרף קישור לשאלתו של הבחור עם הדוטק, והתמונה : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=404156

לגבי תמונות, באמת חבל שלא צילמתי את הסט כשהייתי בחנות.

קשה לי להאמין שאף אחד עדיין לא נתקל בהייבריד אוביישן 2 החדש, או לא צילם את התקנה שלו:|.

נ.ב. הקרוס היה מדגם MX22.4 בוודאות

פורסם

יש בהייבריד אוביישן גם דגם שמגיע עם באסקט שונה מהבאסקט הקודם שהיה מגיע גם בהיבריד גם באלייט וגם בסופרימו המידבאס שלו ניראה שונה {וגם ניראה יותר פשוט} כניראה שינו לו את הבאסקט מטעמי חסכון ונוחות להתקנה .

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

זה תיאור דיי מדוייק של ה-MK2 שאני מכיר מלבד הגריל של הטוויטר ,מורל בשנה האחרונה ערכה מספר שינויים בסט הנ"ל

כדי להביא אותו למחיר יותר אטרקטיבי וזה כולל שינויים מקיפים בכול אלמנט בסט הנ"ל המחיר

שהיה מעל 2000 שח להייבירד MK1 היום עומד על באזור 1400 שח ל-MK2

יתכן ומה שאתה מתאר הינו שינוי נוסף בדגם -מומלץ לברר עם מורל.

פורסם

זה לא זיוף מדובר בהייבריד ננו, הבעיה שיש חנויות שלא מספרות ללקוח שיש דגם כזה ומוכרים אותו כאילו היה הייבריד ״רגיל״ במחיר מוזל. המחירים של מורל עלו לאחרונה ואם המחיר זול יש לבדוק היטב מה מקבלים. ראיתי גם כאלה שמערבבים סוגי טוויטרים.

פורסם
זה לא זיוף מדובר בהייבריד ננו, הבעיה שיש חנויות שלא מספרות ללקוח שיש דגם כזה ומוכרים אותו כאילו היה הייבריד ״רגיל״ במחיר מוזל. המחירים של מורל עלו לאחרונה ואם המחיר זול יש לבדוק היטב מה מקבלים. ראיתי גם כאלה שמערבבים סוגי טוויטרים.

מחזק את דבריו של יוסי.

הנה לכם כמה תמונות

1

http://imageshack.us/photo/my-images/85/hybrid1.jpg/

2

http://imageshack.us/photo/my-images/823/hybrid2a.jpg/

3

http://imageshack.us/photo/my-images/406/hybrid3.jpg/

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

הבנתי.

אם אכן יש סט חדש, מדוע באתר של מוראל זה לא מעודכן? (אם כי שמעתי מלא מעט אנשים שמוראל לא הכי עיקביים בנושא הזה עם עצמם).

בנוסף, מדוע על הסט יש מדבקות של הייבריד אוביישן?

ועל הטויטר מדבקה של MT-22 למרות הגריל השונה?

ומדוע מוראל לא היו מוכנים לענות על זה והפנו אותי ל"ניפון"?

ולגבי המחיר הזול, הוא זול בהרבה מהמחיר הכי זול שראיתי באינטרנט (והספק בשתי המקרים הוא ניפון).

כמובן שמה שיותר מעניין וחשוב זה האם האיכות נפגעה?

פורסם

זה לא סט שהחליף את ההייבריד "המקורי" זה סט בנוסף. לא כל הדגמים של מורל מופיעים באתר. לגבי האיכות מן הסתם היא פחות טובה מהסט "המקורי".

אני לא יודע מה המדיניות של מורל אבל יש להם משווק תיפנה ותשאל שם.

פורסם

מה קרה?

עכשיו מורל נכנסו לדאונסייזינג עצבני?!

שלא חס וחלילה יסגרו את המפעל. לפחות ככה יש תחרות בשוק הישראלי.

אם מורל יסגרו את המפעל אפשר להגיד שאנחנו אבודים, כי אז כל מה שנראה זה זבל סיני אותנטי וJBL\RF\פיוניר מתוצרת סינית,

שזה רוב התוצרת של הסדרות הנמוכות של החברות הנ"ל, אאל"ט.

ככה זה עוד מתאזן, עם הטמפו והדוטקים שעפים פה. :|

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

איפה החיזוק? בתמונות אני רואה HYBRID MKII רגיל. ככה נראה הבאסקט שלו (וגם של ההייבריד הרגיל). יורי דיבר על באסקט שנראה כמו של הדוטק, וזה לא הבאסקט שרואים בתמונות.

ידוע שאתר האינטרנט של מורל ומורל עצמם לא ממש מתקשרים, אבל על סט חדש תמיד יש הצהרות טרם צאתו לשוק או לפחות מיד לאחר מכן. מוזר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...