Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

עשינו נסיעת מבחן על הספייס וורסו החדשה של טויוטה, יש להגיד שהתרשמנו לטובה.

מה שמאוד מרתיע אותי זה התיבה החדשה שהרכב קיבל - 7 הילוכים קידמיים, מתנהגת מצוין אבל אני לא מכיר אותה בכלל.

כשהם אומרים "רציפה" הכוונה לואריאטור?

כמו כן, אשמח לכל מידע על התיבה, בעיות אמינות? יתרונות? חסרונות?

תודה רבה.

Bimmer

פורסם

בתיבה רציפה יש אין-סוף הילוכים, אין דבר כזה תיבה רציפה עם 7 הילוכים. אם היו לה שבעה הילוכים, היא לא הייתה רציפה. מה שכן יש זה שבעה הילוכים קבועים בתפעול הידני של הגיר.

נראה לי שמוקדם מידי לדבר על בעיות אמינות בספייס-ורסו או בגיר האוטומטי שלה, שניהם חדשים למדי בארץ.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבנתי, תודה על התגובה המהירה. החכמתי.

מה לגבי "תיבה רציפה" באופן כללי, יש יתרונות/בעיות ידועות?

אני בעצם מנסה להבין למה אני נכנס פה כשאני קונה תיבה רציפה.

Bimmer

פורסם

בשנים האחרונות, נניח, בעשור האחרון, לא ידוע לי על תיבות רציפות בעייתיות במיוחד. בשנות התשעים עוד הסתובבו פה כמה רכבים עם תיבות רציפות מאוד לא מוצלחות שהוציאו שם רע לעסק.

באופן אישי, יש לי ניסיון טוב עם התיבה הרציפה של פיאט פונטו לאורך זמן. בתקופה האחרונה גם יצא לי לנהוג על סובארו B4 וניסאן מוראנו שמצויידות בתיבות דומות. באופן כללי אני חושב שמדובר ברעיון טוב שמתאים מאוד למשתמש הרגיל ברכב, במיוחד בתיבות שמגיעות עם אופציה לתפעול ידני (נראה לי שהיום כבר כולן).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הונדה ג'אז מהדור הקודם היתה עם גיר רציף - רכב אמין וחיסכוני מאוד.

עכשיו ניסן קשקאי , מיצובישי לנסר 1800 סמ"ק , רנו פלואנס 2ליטר\סניק ועוד כמה וכמה רכבים מגיעים עם גיר רציף.

אתה לא נכנס לשום דבר מיוחד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...