Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום לקחתי את היונדאי למוסך בפעם הראשונה. מועד הטסט ושנתיים על הכביש היו ממש קרובים אז החלטתי לעשות יום מרוכז.

בשבת בערב הרכב סרב להניע מספר פעמים ובסוף הניע בקושי רב ונורת ה-ESP OFF נדלקה אז רציתי לטפל בתקלה דבר ראשון.

במסגרת האחריות קיבלתי מצבר שנפ חדש והוחלף יוניט ESP, אין לי מושג מה זה ולא קיבלתי פירוט בגלל שהטפסיאדה הולכת לתביעת אחריות אצל היצרן.

בנוסף בוצע טיפול 40 אלף קילומטרים משום שהרכב הגיע לגיל שנתיים ולמרות שעבר רק 26,000 קילומטרים. באמצע כמובן נקראתי את הקבלה כדי להודיע לי שצריך להחליף רפידות בלמים קדמיות, בגלל שאני לא ממש יודע איך מודדים וכמה צריך להישאר צירפתי תמונות של הרפידות הישנות שהבאתי איתי הבייתה כדי לדעת אם לא "דחפו" לי אותם בשיטת מצליח.

בנוסף צירפתי סריקה של החשבונית בכדי לקבל חוות דעת על המחיר. הטיפול בוצע בנוסך "עפולה מוטורס" בעפולה בתוך המבנה החדש שכולל סוכנויות של יונדאי ומיצובישי וגם מוסך. לא קשה להבין למי כלמוביל מקדישה יותר תשומת לב מבחינת שיווק ומכירה והאולם של יונדאי נראה הרבה יותר טוב "מהחדר" שבו מוצגים רכבי מיצובישי.

אחרי הטיפול מיהרתי אל מכון הטסטים (יום שלישי - סוגרים מוקדם) ועברתי בפעם אחת ובלי ריג'קטים. כשיצאתי גיליתי להפתעתי שמערכת השלטים של הרכב לא עובדת. ברכב מותקן קודן של קוברה שמחובר למערכת שלטי נוחות עם מרימי שמשות. הקודן עבד אבל השלט פשוט לא הגיב. חזרתי למוסך והם כמובן טענו שהם לא יודעים לטפל בקוברה ושזה לא הותקן אצלהם. לא הייתי מוכן לקחת את הרכב ככה ולקחת אותו בעצמי למתקין. צוות המוסך לא התווכח וניסה לטפל בתקלה לבד עם עזרה טלפונית ממתקין של קוברה. לאחר שהניסיונות כשלו הם לקחו אליו את הרכב ומסתבר שהשלט היה צריך קידוד, השלט אגב חדש שיכפלתי רק לפני 3 שבועות.

לסיכום, יום כיף זה לא היה אבל בסך הכל היחס במוסך היה בסדר, בלי ויכוחים ובלי גלגולי האשמות, כל מה שהוחלף במסגרת האחריות הוא על חשבונם המלא כמובן ולא התבקשתי להשתתפות עצמית או משהו בסגנון. מחיר הטיפול נראה לי קצת יקר ואת התמונות של הרפידות אני מקווה שתשפטו בעצמכם. הפלוסים החזקים הם המבנה החדש והנאה שבהחלט נעים יותר לשהות בו לעומת המוסך הקודם בעפולה ואציין לחיוב את ההיענות המיידית לכל בקשה ושאלה שהופנתה אל הצוות. רוב הזמן עמדתי ליד האוטו שלי ונכנסתי ויצאתי מחדר ההמתנה אל המוסך בלי שום הפרעה.

המשך ערב מצויין.

PB010321.jpg

PB010324.jpg

PB010326.jpg

PB010327.jpg

PB010328.jpg

טיפול קטן.jpeg

פורסם

מדוע 200 שקל לפני מעמ על פילטר אוויר למזגן ?? האם לא הציעו לך פילטר מזגן חילופי ?

שאר מחיר החלקים סביר מאוד אבל זה תמוהה על מחיר פילטר האוויר, וגם על מחיר העבודה קצת יקר על טיפול כזה שלוקח פחות משעה עבודה במקרה הכי גרוע.

פורסם
מצברים נכללים באחריות? הם לא נחשבים בלאי?

מסתבר שכן.

בשני רכבים במשפחה אצל שני יבואנים שונים הוחלף מצבר במסגרת האחריות בלי ויכוחים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
הרפידות נראות מעולה.

לדעתי לחריץ שעובר ברפידה יש מטרה והיא להראות מתי הרפידה כבר שחוקה.

הייתה לי הרגשה כזאת, בכל זאת לרכב 26,000 אלף קילומטרים בלבד ונכון שרובם עברו בידי אנשים אחרים אבל רק מצד הצמיגים מעיד שהרכב ננהג בעדינות והחלפת הרפידות נראתה לי קצת מוזרה. כנראה שבפעם הבאה אני אחפש מוסך אחר.

לגבי המצבר, אחד הלקוחות האחרים במוסך שעמד לידי כשהודיעו שמחליפים מצבר חשב שיבקשו ממני השתתפות עצמית כי בכל זאת זה לא רכב חדש לגמרי אבל ההחלפה הייתה על חשבונם.

שבת שלום.

פורסם

שנה או 20 אלף קילומטרים.

טיפול ראשון הוא עבר אחרי שנה ו-15 אלף קילומטרים, טיפול שני עכשיו שנתיים ו-26 אלף קילומטרים.

• תוכן חדש...