Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מציע לרכז את כל התלונות כולל מסמכים רלוונטים ולהגיש באופן מסודר עם העתקים לח"כ כרמל שמאה (כבר ראה איך מתנהל מ. התחבורה), למשרד המסחר והתעשיה.

בנוסף, להגיש הצעות קונקרטיות ונכונות שגם יאפשרו יבוא פריטים וגם לא יעצבנו איש במשרדי הממשלה.

מציע שלא לערב את המועדון בנושא זה.

אני מבקש 3 מתנדבים (יחד איתי) לנושא ספציפי זה בלבד:

בעלי רכב אספנות על שמם

אם יש עו"ד שיוכל לסייע, מה טוב.

לקרוא היטב עד הסוף!

http://oknesset.org/committee/meeting/3736/

יוסי

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם עו"ד וגם פניה למבקר המדינה + רעש תקשורתי יעשו את שלהם,

אני בכל זאת חושב שיש להבדיל בין רכב אספנות לרכב אחר שכן לרכב אספנות לעיתים קרובות אין אפילו אלטרנטיבה לרכוש חלפים בארץ לעומת רכב רגיל ולכן, אין לערבב שמחה בשמחה.

פורסם
אני בכל זאת חושב שיש להבדיל בין רכב אספנות לרכב אחר שכן לרכב אספנות לעיתים קרובות אין אפילו אלטרנטיבה לרכוש חלפים בארץ לעומת רכב רגיל ולכן' date=' אין לערבב שמחה בשמחה.[/quote']

אני חושב שאין להבדיל בין רכב אספנות לרגיל,

חבר עם איביזה טורבו קנה טורבו לרכב במאות שקלים בודדים כולל משלוח, כאשר בארץ מדובר על אלפים, למה לא לאפשר את זה ??

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
אני בכל זאת חושב שיש להבדיל בין רכב אספנות לרכב אחר שכן לרכב אספנות לעיתים קרובות אין אפילו אלטרנטיבה לרכוש חלפים בארץ לעומת רכב רגיל ולכן' date=' אין לערבב שמחה בשמחה.[/quote']

הג'יפ שלי הוא שנת 82, מבחינת ההגדרה הואעוד לא אספנות, אבל כבר כמה שנים טובות שקשה למצוא לו חלקים בארץ (לרוב רק אצל יאנוביץ' שהוא החנות היחידה לג'יפים) ולא רק זה הוא גם דגם שלא יוצר בארץ. אמנם הוא חולק כמה חלקים עם הסיקסים שהורכבו בארץ, אבל זה בעיקר חלקי מנוע וישנם חלקים מקוריים שאי אפשר למצוא בארץ.

חוץ מזה, שעם כל הכבוד זאת מדינה עם שוק חופשי, ואם אני רוצה להזמין חלק מחו"ל כי הוא יותר זול, זאת זכותי, אני גם משלם על זה מכס ומס קנייה אז שלא יגידו לי שהם לא מרוויחים עליי.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם
שלום

מציע לרכז את כל התלונות כולל מסמכים רלוונטים ולהגיש באופן מסודר עם העתקים לח"כ כרמל שמאה (כבר ראה איך מתנהל מ. התחבורה), למשרד המסחר והתעשיה.

בנוסף, להגיש הצעות קונקרטיות ונכונות שגם יאפשרו יבוא פריטים וגם לא יעצבנו איש במשרדי הממשלה.

מציע שלא לערב את המועדון בנושא זה.

אני מבקש 3 מתנדבים (יחד איתי) לנושא ספציפי זה בלבד:

בעלי רכב אספנות על שמם

אם יש עו"ד שיוכל לסייע, מה טוב.

לקרוא היטב עד הסוף!

http://oknesset.org/committee/meeting/3736/

יוסי

יוסי

מתוך הכרות העבר ראייה עתידית ותחושת בטן הייתי ממליץ על הנציגים הבאים:

יוזם הרעיון (אתה)

מר זאב טנדט (נציג IVC)

רצית עו"ד מהתחום ואדם מקובל על מועדון החמש (מר אסף בקר)

גילוי נאות לא דיברתי ולא התייעצתי עם איש מהאנשים וזה על דעת עצמי בלבד

ובכלל לא בטוח שיתנו הסכמתם למהלך, אבל נסיון העבר מלמד שעל מנת שלא

יוכשל יש לערבב בין כל הנפשות הפועלות לנער הייטב ולהגיש מצונן...

אחרת...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אני חושב שאין להבדיל בין רכב אספנות לרגיל,

חבר עם איביזה טורבו קנה טורבו לרכב במאות שקלים בודדים כולל משלוח, כאשר בארץ מדובר על אלפים, למה לא לאפשר את זה ??

כאשר ניתן לרעוש חלפים בארץ, הרי מדובר בנושא חיסכון כספי לרוכש.

ברכב אספנות, לעיתים רוב החלפים הם רק ביבוא ולא ניתן להשיג בארץ וזה פשוט מאלץ לבצע את כל ההליך ואז לסבול את על התלאות נוסף על העלויות. יש פריטים שלא הורשו להיכנס לארץ בתואנות שונות כך שאין לרוכש כל אלטרנטיבה.

שלא אובן שלא כראוי, אני חושב שגם לרכב שאינו אספנות, ראוי שיוכל לייבא ובלי תלאות אבל אנו מתמקדים פה רק ברכב אספנות על מנת שלא לעורר מהומה שהמדינה עלולה "להפסיד" מליונים

פורסם
יוסי

מתוך הכרות העבר ראייה עתידית ותחושת בטן הייתי ממליץ על הנציגים הבאים:

יוזם הרעיון (אתה)

מר זאב טנדט (נציג IVC)

רצית עו"ד מהתחום ואדם מקובל על מועדון החמש (מר אסף בקר)

גילוי נאות לא דיברתי ולא התייעצתי עם איש מהאנשים וזה על דעת עצמי בלבד

ובכלל לא בטוח שיתנו הסכמתם למהלך, אבל נסיון העבר מלמד שעל מנת שלא

יוכשל יש לערבב בין כל הנפשות הפועלות לנער הייטב ולהגיש מצונן...

אחרת...רן

תודה!

• תוכן חדש...