Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי גולף 1400 TSI חדשה עם RCD 510 ואני רוצה לארגן לי מערכת, אני מעוניין בקונפוננט מגבר וסאב (אני נשאר עם ה RCD510) התקציב הוא בסביבות ה 2000 -2500 .

איזה דגמים אתם ממליצים לי כדי שאני אשמע באיכות טובה מאוד?.

האם הסכום הנקוב למעלה יכול לאפשר לי בכלל מערכת פינוק ללא להשתגע?.

תודה

פורסם
לקחת בחשבון שאתה צריך לקנות מנחת?

המחירים נעים בין 100 למנחת פשוט ומגיעים ל700

לא לקחתי בחשבון מנחת בהתאם לזאת שבשני הרכבים הקודמים שלי שהיה שם מערכת טובה בסביבות ה 3000-3500 ושם לא היה מנחת.

לעניננו האם יש לך הצעה בוא נגיד שאני אקח מנחת (אם אחליט( בסביבות ה 300-400 בהתאם

תודה

פורסם

וברכבים הקודמים הייתה לך מערכת מובנת?! כדי לחבר מגבר למערכת מובנת אתה צריך לקנות מנחת, או אופציה נוספת היא לקנות מגבר שיש לו כניסת HI Power כבר.

בתקציב הנ"ל אתה יכול לקנות טמפו,מגבר רוקפוד r3004, jbl gto 1004 וסאב של הרץ es300

A3

K04 Inside

פורסם

צודק ברכבים האחרים קניתי כל הזמן מערכת. למה צריך את המנחת? בדקתי וראיתי שהמערכת מוציאה 4*20 WATT האם זה בעייתי? שקניתי מערכות זה היה 55*4 WATT. אך הרמקולים של טמפו? האם אתה מכיר רמקולים של פוקל

פורסם

או שבסכום סביר, אפשר לשלוח את הרדיו המקורי למעבדה, שתבטל את היציאות לרמקולים האחוריים או הקדמיים.

ובמקום תחבר לך חוט RCA שתוכל לחבר מגבר, מבלי לאבד איכות!

וזה עדיף בהרבה על כל מנחת שקיים בשוק.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

התקציב מאוד גבולי.

מגבר רוקפורד r3004 או jbl gt5a604 יעלו באזור ה 700 שקלים.

קומפוננט מדגם מורל טמפו שהוא מומלץ מאוד למחירו יעלה 500 שקלים.

סאב בסיסי בסגנון קיקר c12 או jbl gto כולל תיבה יעלה באזור ה 500 שקל.

התקנה ראויה כולל חיווט תביא אותך לאזור הגבול העליון של התקציב שלך.

יכול להיות שגם מנחת פשוט ייכנס בתקציב. 

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

שלום

אני צריך המלצה לגבי המוצרים הבאים, אני זקוק למגבר קומפוננט וסאב: (המחיר המקורי שלי אולי ישתנה):

1.mac audio zx4000

4. rockford 3004

2.mac audio mp2.16

5. dotech ovation 6

3. magnat edition b30

6. kicker crv12

בלי שום קשר, מה דעתכם על מוצרי mac audio magnat ו hertz

זקוק לתשובה בהקדם

• תוכן חדש...