Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יכול להרכיב כל רמקול שהוא 5.25 מאחורה??

לא תיהיה בעיה במקום מבחינת עומק וכד'?

לא יצטרכו לנסר את הפלסטיק? כי האמת שמעתי שאולי זאת תיהיה בעיה ויש מצב שמי גשם יחדרו פנימה כי יצטרכו לנסר פלסטיק

למקם את הרמקול, זה נכון??

אני מתכוון להרכיב רמקולים דיי פשוטים של פיוניר 150-160 וואט, עלות של 180-200 ש"ח

פורסם

אם הינך מדבר על רנו מגאן מודל 2007 ואילך עד דגם הפלואנס החדש-אפשר גם אפשר להתקין מאחור רמקולים 6X9.

אכן יש בעיה מינורית של מיקום אבל למיטב זכרוני ניתן להרכיבם בשני אופנים: התאמת האלמנטים בהתאם לחורי הפח שמתחת לדיפון הפלסטיק ואו חיתוך הפח במספרי ברזל אם הינך מעוניין להרכיבם במקום ספציפי.

כך אן כך,זו לא אמורה להיות בעיה כבדת משקל למתקינים המומלצים כאן בפורום ובהתקנה נכונה לא אמור לצוץ כל פגם שיפגע במרקם הפנימי-ואני מדגיש-במיקום האחורי.

בדלתות הסיפור אכן שונה.יש שם מסגרת פלסטיק שמשמשת כ"מטריה" למים החודרים לדלת ששומרת על חלקו האחורי של הרמקול.

היו כאן מספר שרשורים בנושא הספציפי שלך.בצע חיפוש.הכל כבר שם וזה יפתח בפניך צוהר נוסף לשאלותיך.

בהצלחה

ליאור

פורסם

אחרי שביררתי עם כמה מתקינים מורשים, הוסבר לי שלא אמורה להיות בעיה להתקנת הרמקולים בדלתות מאחורה - פשוט מוציאים את הישנים ומרכיבים חדשים, אין בעיה של חיתוך פלסיקטה וכד'.

אחרי שעשיתי חושבים אמרתי שאולי בעצם כדי לעשות זאת לבד, לקנות זוג רמקולים ב 250-200 ש"ח ואני יחסוך את הכסף של ההתקנה שזה 150 שקלים, שווה לי נכון??

• תוכן חדש...