Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת: Alpine SPR-60C VS Alpine SPR-17S

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להחליף את הסט קומפוננט שלי ברכב: Rockford Fosgate T162S 100RMS מהסיבה הפשוטה שהם פשוט לא נשמעים לפי טעמי, המיד לא מורגש כלל, והטוייטרים צורמים.

אבקש לקבל חוות דעת לגבי שני הסטים של Alpine שאת האמת בחרתי אותם מהסיבה הפשוטה שאלפיין זה אלפיין, ובגלל שניתן לרכוש אותם בזול דרך אתרים מחו"ל.

אבל אני בכל זאת צריך את העזרה שלכם:

מה אופי הצליל שלהם? האם הם דומים לסט הנ"ל שיש לי כרגע ברכב? חשוב לציין שאני בעיקר שומע מזרחית, דאנס, שחורה והאוסים.

http://www.sonicelectronix.com/item_34364_Alpine-SPR-60C.html

http://www.sonicelectronix.com/item_8553_Alpine-SPR-17S.html

ישמח לקבל חוות דעת, ואף המלצות על סטים ברמה דומה שניתנים לרכישה מEbay, sonicelectronix וכו'

דאבל דין-Pioneer AVHX2750BT

מגבר- Hertz HDP4 150RMSX4

קומפוננטים- Focal 165K2 POWER 100RMS

סאב- Morel Primo 124 350RMS

פורסם

אין סיבה לרכוש בחו"ל אתה לא תקבל מחירים טובים יותר באופן משמעותי אם בכלל.

בהתאם לדרישות שלך הייתי ממליץ לך לשקול Rainbow SLC 265.25 NG

זה סט שאני מאוד אוהב -יש לו באס "הדוק" מידריינג' מרשים וטוויטר מאוד מפורט

לטעמי אחד הסטים הטובים ביותר מתחת ל-2000 שח -ניתן להשיג באזור 1800 שח בארץ.

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על החברה הזאת... הייתי רוצה לקבל המלצות על דברים שהם יותר נפוצים ככה שאני יוכל לשמוע אותם לפני שאני קונה.

ועוד דבר, אם אני רוכש את הרמקולים מאתרים מחו"ל יש עוד הוצאות שאני צריך לקחת בחשבון חוץ מהמחיר עצמו והמשלוח? הכוונה למכס? מע"מ? או דברים בסגנון? כי אם לא זה יוצא לי זול משמעותית כמעט בחצי המחיר.

פורסם

כמובן :-D

אתה משלם מע"מ +מכס באזור 35% על עלות המשלוח +המוצר

דהיינו אם המוצר עולה 300 דולר

המשלוח 100 דולר

----------------

סה"כ 400 דולר כפול 1.35 = 540 דולר

בשורה התחתונה יש דברים ששווה להביא מחו"ל אם מפאת ערך כלכלי משתלם

או שלא ניתן להשיג בארץ,אך בהרבה מקרים תהליך זה אינו משתלם ובנוסף מעבר לזמן המתנה יחסית ארוך עד קבלת המוצר

אתה גם לא מקבל אחריות על המוצר.

נב-מדובר בחברה גרמנית מוכרת ומוערכת

זה הסט :

http://www.woofersetc.com/p-7048-slc-26525-ng-rainbow-slc-ng-65-2-way-component-system.aspx

פורסם

וואלה? מזל שלא הזמנתי חחח לא ידעתי שזה עובד ככה, אני בדרך כלל מזמין דברים מEbay אבל לפי מה שהבנתי זה רק בסכומים מעל 200$, האם זה נכון? וסתם מתוך התעניינות- באיזה שלב בהזמנה גובים ממני את המכס והמע"מ? כי הרי דרך הפייפאל התשלום הוא ספציפי למוצר+המשלוח אז איך זה עובד בדיוק?

טוב קצת חרגנו מהנושא, אז בכל יש עוד המלצות? אופציה טובה שגם כן הומלצה לי בפורום זה הסט של הרץ היי אנרג'י אשמח לקבל חוות דעת

• תוכן חדש...