Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

טוב, אז ככה...

נסיעה ראשונה.

הרכב נעים לנסיעה קצת דיילי בגז, טיפה מפריע לא נורא. הבמפרים מורגשים מאוד באוטו וגם קפיצות קטנות בכביש.

ויש עוד משהו מוזר, כשאני עובר במפר, יש רעש מתחת לאוטו, כזה מעצבן.

מה שאיכזב אותי מאוד שאין חיבור USB, רק חיבור AUX.

למה לא עשו גם חיבור USB?

בניתי כל כך על הUSB הזה, אפשר לעשות משהו? ראיתי בחוברת שלו שיש חיבור MDI שהופך לUSB בתא כפפות, אבל כשהסתכלתי בתא כפפות, לא ראיתי שום חיבור שם...

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום לכולם...

בניתי כל כך על הUSB הזה.. אפשר לעשות משהו? ראיתי בחוברת שלו שיש חיבור MDI שהופך לUSB בתא כפפות

אבל הסתכלתי בתא כפפות ולא ראיתי שום חיבור שם...

מישהו יודע?

MDI - אופציה בתוספת תשלום.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ניסיתי לברר בזמנו את הנושא של MDI כתוספת בתשלום בהזמנה מיוחדת לפאביה ידנית (ספורטליין TSI 105). למיטב ידיעתי האופציה לא קיימת כתוספת מקורית לרכב באף אחד מדגמי סקודה. בזמנו בחנתי שתי אופציות, התקנה של MDI אצל קלאס A או רכישה דרך האינטרנט והתקנה בקלאס A (למיטב זכרוני בעלות של 3.5K). אופציה נוספת היתה להחליף את יחידת הרדיו המקורית RCD-310 ביחידה מסוג RCD-510 הכוללת כניסת כרטיס SD (עלות גבוהה יותר).

עקב האיחור בזמן האספקה ביטלתי את ההזמנה ולא המשכתי את התהליך. הייתי ממליץ לך להתייעץ עם קלאס A או לבדוק באתר הבא את הפרטים הנוגעים ליחידה במידה ותרצה להזמין ב EBAY יחידת רטרופיט.

http://www.my-gti.com/category/in-car-entertainment/mdi

גיא.

פורסם
שלום לכולם...

טוב אז ככה

נסיעה ראשונה

הרכב נעים לנסיעה קצת דיילי בגז... טיפה מפריע לא נורא.... הבמפרים מורגשים מאוד באוטו וגם קפיצות קטנות בכביש...

ויש עוד משהו מוזר שאני עובר כל במפר יש רעש מתחת לאוטו כזה מעצבן....

טוב מה שאיכזב אותי מאוד שאין חיבור USB..... רק חיבור AUX...

למה לא עשו גם חיבור USB????

בניתי כל כך על הUSB הזה.. אפשר לעשות משהו? ראיתי בחוברת שלו שיש חיבור MDI שהופך לUSB בתא כפפות

אבל הסתכלתי בתא כפפות ולא ראיתי שום חיבור שם...

מישהו יודע?

תתחדש

רק קיבלת את הרכב וכבר רעשים ?

ממליץ לך לבדוק זאת במוסך בהקדם .

פורסם
מה זה קונצארן ואג?...

הרעשים האלה הם תקינים?

כי כל במפר שאני קופץ עליו זה יש רעש מתחת לאוטו .. כאילו משהו לא בסדר כמו שהאנשים שם אמרו.

קונצרן ואג - פולקסווגן,סיאט,סקודה,אודי.

בכל מקרה חדש משמעית, הרעשים תקינים, והכל בסדר! תהנה מהרכב זה הכי חשוב.

פורסם
. למיטב ידיעתי האופציה לא קיימת כתוספת מקורית לרכב באף אחד מדגמי סקודה. גיא.

היא קיימת - בחו"ל. לא בארץ.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
קונצרן ואג - פולקסווגן,סיאט,סקודה,אודי.

בכל מקרה חדש משמעית, הרעשים תקינים, והכל בסדר! תהנה מהרכב זה הכי חשוב.

גם הדיילי בגז מטריף אותי...

אבל אני נוסע על הילוך S...

אין ברירה

לדעתך ישפרו את זה בעידכון גירסא?

פורסם

אם נהגת בידני לפני כן, זה ברור שתרגיש ככה

אבל אל דאגה אתה תתרגל ותלמד לתפעל את הגיר יותר טוב עם הזמן

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
היא קיימת - בחו"ל. לא בארץ.

צודק כמובן. כאשר ביקשתי מסקודה לתמחר את זה במיוחד עבור הזמנה מיוחדת הם בכלל לא ידעו מה זה. אז הכנתי להם מצגת שמבוססת על הפרוספקט האנגלי של סקודה. זה לא עזר במיוחד...

פורסם
צודק כמובן. כאשר ביקשתי מסקודה לתמחר את זה במיוחד עבור הזמנה מיוחדת הם בכלל לא ידעו מה זה. אז הכנתי להם מצגת שמבוססת על הפרוספקט האנגלי של סקודה. זה לא עזר במיוחד...

בשביל זה טסים כמה פעמים בשנה לגרמניה - החלקים שם בזול :wink:

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...