Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב אוטומט למשפחה קטנה.

אחרי סובארו אימפרזה ידנית 2002 שהיתה לי (רכב מצויין אבל האישה לחצה...).

ראיתי ניסאן אלמרה - הרכב לא נוח בספסל האחורי ונראה מאוד אפרורי.

ראיתי פורד פוקוס ונדלקתי. הרכב מאוד נוח וממה שהבנתי גםם חזק ואמין.

ראיתי מועמדת לרכישה (חבר משפחה שעוד מתלבט אם למכור).

הרכב יד רביעית (יד ראשונה ליסינג) - שעבר 220 אלף ק"מ.

הרכב שמור (חבר משפחה מטפל בו בצורה יוצאת דופן).

השאלה אם כדאי להיכנס לזה (בדיקה במכון לפני קנייה) - לאור העובדה שאני אהיה יד חמישית, ולאור הקילומטרז' הגבוה, או לחפש מועמדת שעברה פחות קילומטרז'?

יש דגם אחר אמין ונוח?

תודה

נתנאל

פורסם

אמין - כן

חזק - לא (אנחנו מדברים על ה1.6 כן?)

כחבילה כוללת הוא מעולה.

רק שמה שמצאת נשמע לא משהו, פוקוס מהדור הקודם נפוצה מאוד ואפשר למצוא ללא קושי רכב יד 2 עם 120-140+- ק"מ

V5

פורסם

בכזאת שנה אפשר למצוא רכב עם נתונים יותר טובים,לחבר שלי יש 2005 עם 213,הוא יד 2 הראשונה הייתה ליסינג,מרוצה מהרכב אחרי שהוא קנה אותה עם בערך 80K הלך הגיר,מאז אין בעיות רציניות,היו כמה דברים קטנים שאני יודע כמו מיכל עיבוי שנסדק..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...