Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחיין שלי יש לנדרובר ישנה (96') והוא מחפש להחליף לה את היחידת ראש. הדרישות הן בסיסיות בעיקר שיהיה BT וMP3. המליצו לו על פיוניר 6100 נדמה לי אבל לי זה נשמע יקר בטרוף (רצו משהו כמו 1,800 כולל התקנה לפני מע"מ) לשים על אוטו רדיו ששווה 5% מעלות הרכב...

מישהו מכיר במקרה, או שיכול להמליץ על משהו סביר במחיר שפוי יותר?

תודה

אגב גרפיקות, נצנצים וכו' על הפאנל לא מעניין. צריך איכות קליטה וצליל סבירה ומעלה. יש ברכב רמקולים אובלים של פיוניר ומגבר. מהבחינה הזאת מסודרים.

פורסם

תודה למשיבים, אבל לא ציינתי משהו שבדיסקו, היחידה יושבת במאונך ולא במאוזן בגלל המבנה של הקונסולה וברדיו הנוכחי הדיסקים לא מצליחים לצאת בקלות כמו שזה כשהרדיו יושב אופקי. האם מה שהציעו כאן "יודע" להתגבר על הבעיה הזאת גם מבחינת הרכבה ומיקום?

פורסם
תקציב?

לא בשמיים. כל הרכב לא שווה יותר מדי. הפיוניר שהוא ראה הציעו לו 1,800. זה בערך 5% מערך הרכב. מוגזם, לא?! צריך משהו בסיסי בעל איכות סבירה. לא ג'אנק ולא טופ אוף דה ליין. יש רמקולים ומגבר טובים.

פורסם

פיוניר מסדרה 6 בסיומת BT או קלריון CZ500 יעשו את העבודה שאתה דורש בפחות מ- 1000 שקל.

ד"א, 5% ממחיר הרכב זה שום דבר, יש פה כמה וכמה חברי פורום שמחיר כלל הסטאפ שלהם עבר מזמן את מחיר הרכב עצמו (ואין בזה שום פסול).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...