Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חחחח אכול על ידי עכברים וחולדות , כבר סיקרנת את כולם , לא תספר איך הרכב הגיע למצב שהוא עומד בצד כבר שנה וחצי ???

סקרן אה?

אבא קנה אוטו חדש ושם את האוטו הזה בצד , אני חייל בצבא ושנה שלמה לא התעסקתי בללכת לסדר אותו והכל כי לא היה לי כוח , לפני חודש אבא בא ואמר לי לך תתחיל לטפל ברכב אם אתה רוצה שהוא יהיה שלך , אני לא יעשה את זה בשבלך תהיה עצמאי , אז אמרתי לו אין בעיה תודה .

מאז האוטו יושב בצד סתם בלי שימוש ואני לא יודע ממש מה לעשות , איך להתחיל את התהליך של השמשה הזאת , כל אחד אומר משהו אחר ...

פורסם

מה אכפת לאנשים ! , אנשים מדברים כאילו אנחנו מתעללים במכונית , אז ישבה מזה משנה למה וכמה , לא עיניינו של אף אחד

וואלה רק רוצה להבין משהו פשוט ואנשים מדברים פה על שטויות , יש סיבה לזה שהיא ישבה וזהו!

פורסם

קיבלת תשובות ענייניות.

שאלו אותך על הנסיבות מכיוון שיש חשיבות לעובדה שהבעלים של הרכב חי וקיים ולא מדובר חו"ח ברכב של אדם שנפטר או מי שמונה לו אפוטרופוס.

החוכמה היא ללמוד מנסיונם של אחרים. בלי קשר לנסיבות המקרה שלך, אם מעמידים רכב לתקופה ממושכת, רצוי להקפיא את רשיון הרכב כדי לחסוך הוצאות מיותרות.

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=673:2010-05-03-12-28-35&catid=30:faqsrehev&Itemid=109

פנה למשרד הרישוי עם ייפוי כוח ותעודת זהות של בעל הרכב, בקש רשיון רכב חדש וברר מה הסכום לתשלום.

אחר כך תכין את הרכב למבחן רישוי. זכור שאין לו עדיין רשיון תנועה ולכן יתכן שתצטרך לגרור אותו למוסך.

בקש רשיון תנועה זמני אשר יאפשר לך להסיע את הרכב למבחן הרישוי. בשלב זה תצטרך לשלם את כל אגרות הרישוי החסרות.

אך תשכח את ביטוח הרכב.

פורסם

בכל מקרה אני ממליץ להזדרז,

במידה והרכב יהיה בלי טסט שנתיים תצטרך לעבור בדיקת מעבדה שזה כמו טסט אבל מקיף יותר שעולה כמובן הרבה יותר ... (כמה מאות שקלים)

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...