Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני כמו כולם פה אוהב מכוניות ובעל רשיון כמו רובכם, בעוד כחודש נגמר לי המלווה.

אבא שלי אמר לי לאחר בקשות רבות ממנו שאם אני רוצה לקנות רכב אני צריך עבודה כדי להחזיק את המכונית....

אז יש למישהו כאן רעיון לעבודה (חוץ ממלצר) שאני אוכל לעבוד בה?

אין לי בעיה עם מלצרות אבל חוץ מזה אני רוצה להפתח לאפשרויות נוספות....

אז מה שאני צריך זו עבודה של כמה שעות ביום , עדיף לא קבועה עם ימים חופשיים (עדיין חופש ואני רוצה להנות) ועם זאת שיהיה כסף טוב ולא קשה מדיי לא עבודה שחורה.....

יש עצות אנשים?

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תקנה לאדה

כן ,כן את אותה לאדה שאתה אוהב כל כך

אולי היא תפתיע אותך

ותקח חזרה את כל מה שאמרת

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אין הרבה עבודות שהם לא קבועות ולא שחורה...(כלומר צביעה שיפוצים וכד')

עבודות כאלה הם מעולות לאדם כמוך שנמצא בחופש כי לרוב בעל המקצוע לא ישען עליך ככוח אדם והוא יתקשר ויקבע איתך כשהוא צריך עוד יד בעבודה.

נ.ב למה אתה צריך אוטו? אין להורים?

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

סליחה אבל זה לא קשור לשרשור הזה את הוויכוח אפשר להמשיך בשרשור המקורי.

אם אפשר הייתי רוצה ש2 ההודעות האלה ימחקו אם אפשר , תודה.

פורסם

מה אתה נעלב

תחשוב טיפה כמה כסף תעשה בחופש 20\30 אלף

לא !!!!!!!!!!!!!!!!

ואם לא אז מה שיספיק לך יהיה בערך ללאדה שאתה כל כך אוהב

כי מה שתוציא מהחופש הזה(ותקשיב לאחד עם ניסיון) זה לא יותר מ 10 אלף

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
אין הרבה עבודות שהם לא קבועות ולא שחורה...(כלומר צביעה שיפוצים וכד')

עבודות כאלה הם מעולות לאדם כמוך שנמצא בחופש כי לרוב בעל המקצוע לא ישען עליך ככוח אדם והוא יתקשר ויקבע איתך כשהוא צריך עוד יד בעבודה.

נ.ב למה אתה צריך אוטו? אין להורים?

בדיוק עבודה כזאת אני צריך (לא בדיוק שיפוצים או צביעה ) אבל עבודה שאני לא שהמעביד לא ישען עליי בתור כוח עיקרי עובד אלא בתור מישהו זמני כשיש לחץ לדוגמא.....

ולא אין אוטו.......לאמא שלי אין רשיון ואבא שלי נהג מונית אז אין רכב פרטי.....

פורסם

תעבוד באולם

תעבוד בסופרמרקט

במיפעל עם עבודה קבועה

פורסם
מה אתה נעלב

תחשוב טיפה כמה כסף תעשה בחופש 20\30 אלף

לא !!!!!!!!!!!!!!!!

ואם לא אז מה שיספיק לך יהיה בערך ללאדה שאתה כל כך אוהב

כי מה שתוציא מהחופש הזה(ותקשיב לאחד עם ניסיון) זה לא יותר מ 10 אלף

כנראה לא הבנת אותי נכון.....

כסף לרכב ב"ה יש לי אני מתכנן לקנות משהו בסביבות ה10 12 אלף ש"ח...

כסף לאחזקה שותפת כמו דלק ומוסכים וטסט וביטוח אני צריך .... בגלל זה אני מחפש עבודה

כדיי שאני אוכל לממן את הרכב ואולי קצת בזבוזים במה שנשאר.......

אני לא זוכר אם כתבתי אבל מחר אני אעבור בלשכת העבודה עם חבר שלי לאחר קבלת

התעודות בבוקר..... מישהו יודע מה השעות פתיחה שלהם במקרה ? אבל אני כמעט בטוח שהם יהיו פתוחים בסביבות 11 בבוקר.

פורסם

עצה ממני?....

לך תתפוס עבודה בקיוסק של הקאנטרי קלאב...

ממש פעם עשיתי את זה....בואנה, אתה יושב ומגרד ת'ביצים ועוד משלמים לך על זה בלי שום עבודה שחורה (חוץ מלנקות שולחן או שניים...)!!!

זה לא בדיוק קבוע, אמנם אתה בא כל יום אבל עד שעה מסויימת שלא דופקת לך את כל היום...

בקשר לרווח?...עד כמה שאתה לוחץ על המעסיק (בדרך-כלל סכום מכובד מאוד !)

מקווה שעזרתי, :twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

קייטרינג.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
קייטרינג.

מה ההבדל בין זה לבין מלצרות?...

ועלה לי משהו לראש....

מה לגבי זה שאני יקנה את הפיאט אונו ואז אני יעבוד בחלוקת עיתונים או בחלוקת לחמניות בשעות הבוקר המוקדמות?

אף פעם לא עבדתי במשהו כזה ....... יש פה מישהו שעבד ויוכל לספר לי איך זה ?

שווה בכלל לנסות את זה?...

פורסם
בדיוק עבודה כזאת אני צריך (לא בדיוק שיפוצים או צביעה ) אבל עבודה שאני לא שהמעביד לא ישען עליי בתור כוח עיקרי עובד אלא בתור מישהו זמני כשיש לחץ לדוגמא.....

במצב של המשק כיום (ולכל האופטימים: אני יכול להגיד לכם שרק עוד 3-4 שנים נצא באופן חלקי ממשברי המיתון שכוללים בתוכם תנאי העסקה) אין שום הצדקה שבעל עסק יחזיק אותך באופן חלקי.

בשכר שהוא יעסיק אותך מתי שנוח לו רק בחלק מן הזמן הוא יכול להעסיק תאילנדי\רומני\ערבי במשרה מלאה. ללא שום ביטוח במקרה של תאונת עבודה ובלי תנאים.

ככה שקשה להאמין שתמצא עבודה חלקית. אין לו שום הצדקה לכך. למרות שלא נעים לשמוע את זה.

לחופש הזה ב"ה מצאתי עבודה. עבודה לא קלה, לא מבחינה פיזית אלא יותר מבחינה אחריותית. רכב במשכורת שאני אקבל מהעבודה הזו אני לא אקנה, בטח שלא מכונית נוסעת שאני אוכל להחזיק. בכסף הזה אני אוציא רישיון על 50 סמ"ק ואנסה למצוא עבודה בשליחויות. רק ככה תהיה לי אפשרות איכשהו לחסוך מתחת לבלטה לרכב (בתקווה שעד הצבא - אחרי הצבא אלוהים גדול).

אגב - אונו דור 1 לא כזו יקרה. אפשר לקחת הלוואה חד פעמית ולחיות עם היד על הדופק בכל הנוגע להוצאות עליה.

עצה שלי - קח כל עבודה שנותנים לך (אני במקומך הייתי הולך על מלצרות. בדר"כ יש טיפים). המצב בשוק העבודה לא מזהיר ועם פתיחת החופש הגדול התנאים יורדים והמעסיקים מנצלים את זה שהנוער (אני מדבר כאילו אני בן 30) זקוק לעבודה ומורידים את השכר מתחת למינימום ומקשים את תנאי העבודה. יכול להיות שקצת אחרת את המועד (מחר - ה20.6). אבל אם תתאמץ אני בטוח שתמצא משהו.

שיהיה בהצלחה אחי.

פורסם

Ford_Cortina Mk.3, אז ככה:

אני הוצאתי רשיון 500, קניתי טייפון 50. וזין אני מוצא עבודה בשליחויות ! אין ! שום מקום לא צריכים ! חרשתי את כל תל אביב! כלום ! נאדה!

המקסימום שיש זה שילחויות בחברות שליחויות, אבל זה חרא של עבודה.

אני מצאתי לעצמי פתרון קריאטיבי: לא צריך מעסיק. אני במקצועי מורה פרטי למתמתיקה ופיסיקה בחופש (חופש = עד הגיוס). כסף בנבנבזונה, ותודה לאל גם תלמידים יש ! :D

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

תגידו לי אם אני טועה, אבל עבודה במלצרות במשמרת קטנה וקבועה כמו שלי שאני עושה בה 120-150 ש"ח ביום אפשר להחזיק רנו מגאן קופה, נכון (ולהשאיר כסף בצד להנאה כמובן)? (בהנחה שהאוטו כבר קנוי, אני מדבר על טסטטים וטיפולים - אחזקה שוטפת)

פורסם
המקסימום שיש זה שילחויות בחברות שליחויות, אבל זה חרא של עבודה.

מעטים הם האנשים שעובדים במשהו שהם מאוד אוהבים. אני לדוגמא מאוד רוצה להיות מכונאי מוטס בחיל האויר. או שב"כניק שעוסק בתחום חקירה או אבטחה (צחקו צחקו, אבל זה מעניין אותי התחום הזה).

אבל הסיכוי שאני אהיה אחד משני אלה הם כמו הסיכוי שאלפא 33 לא תבקר במוסך יותר (די סופי, נכון? :wink: )

• תוכן חדש...