Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מזה תקופה אני מחפש פיאט גרנדה פונטו (רובוטית) נמוכת קילומטראז' ובמצב סביר. לצערי המר חיפושי לא העלו דבר פרט לחרס.

 

לאחר מספר לבטים החלטתי לפתוח את עצמי לאפשרויות נוספות וכרגע אני שוקל רכישת פיג'ו 206 אוטומטית, 1,600 סמ"ק משנת 2006.

 

מוכרות לי הטרוניות בנוגע לתפעולו של הגיר האוטומטי בפיג'ו, אבל מה בנוגע לאמינותו ולאמינות הכללית של הרכב? אהיה מרוצה מיכולתו של הרכב לסחוב אותי בעליות לירושלים?

 

תודה רבה,

ערן.

פורסם

בנוגע ל"סחיבה" הרכב הזה ירגיש לך יחסית זריז ויסחוב את העליות ללא כל בעיה בכלל (וגם הגיר ה"חכם" לא יפריע בעניין).

לדעתי בכל אופן, המנוע הזה מניב הרבה יותר בשילוב גיר רגיל. אך גם האוט' יעשה את העבודה אם זהו ההכרח.

 

המנוע שלו אמין מאוד יחסית ושירת מבחר של דגמים של הקונצרן הזה בהצלחה רבה.

כמובן שכל מקרה לגופו ובדיקה של כל המכלולים והמצב הכללי של הרכב משתנה מרכב לרכב ובהתאם לכך עניין האמינות.

 

אך אם אנו מדברים באופן גורף, אז הרכב יהיה לך נוח מאוד לנסיעות האלה, יעלה כל עליה ללא בעיה, והמנוע שלו מצויין.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אכן בסעיף הבטיחות וצריכת הדלק הגרנדה עדיפה. אלה לדעתי היתרונות העיקריים (שיש להם "משקל") בהשוואה של הגרנדה (שאני די מחבב) על ה206 1.6 ליטר .

לגבי הנוחות הן זהות (הגרנדה מעט מרווחת יותר), ה206 מאובזרת ברוב המקרים יותר מהגרנדה ויש לה יתרון עצום של 33 כ"ס יותר מהגרנדה שזה "פלוס" גדול לטובת ה206.

 

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

×
×
  • תוכן חדש...