Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לקנות משומשת, איביזה או לאון, אני אישית מרגיש כאילו עברתי קצת את הגיל בשביל האיביזה שמצליח מאוד בקרב נערים וחברה צעירים, למרות שכעת אני נוהג על A3 (למכירה ד"א), האיביזה מרגישה לי מצועצעת וקצת ערסית, אבל המחירים שלה ממש מושכים אותי, יש ביד 2 שנתון 2010 עשרות מודעות במחירים של 75-80 אלף,

הלאון קצת יותר יקרה, ובגרסאות הרגילות שלה היא גם פחות מושכת מהגרסאות הספורטיביות אבל עדיין היא מרגישה יותר בוגרת ופחות מצועצעת,

בסופו של דבר אני נמשך ללאון, יש לי תקרציב של 90 אלף שקלים, מבחינתי לקנות משנת 2008 והלאה והייתי רוצה למצוא איזה דגם שיראה קצת נחמד עם הקיט הזה של החצאיות וג'אנט נאה, מראה חיצוני חשוב לי מאוד.

לא משנה לי ידני או אוטומט.

והכי הכי חשוב זה שהרכב יהיה איכותי ואמין ולכן אני מבקש ייעוץ מבעלי סיאט שמחזיקים את הרכב שנה שנתיים, אני עם האאודי סובל בלי סוף במקום לעבוד אני רק במוסכים כל היום וחשוב שהרכב יהיה אמין.

אז מה אומרים?

פורסם

לך על הלאון. היא הרבה יותר סולידית מבחינת מראה ואפשר למצוא לה קיטים מדהימים בחו"ל, לשים סט ג'נטים יפה ושאר תוספות.

We are the Human Race

פורסם

הלאון מגיעה עם אבזור מדהים ובמחיר ללא תחרות.

הכל כבר כלול - ג'אנטים, פנסי ערפל, בקרת שיוט, מערכת עם 8 רמקולים ועוד...

חוץ מזה - הרבה יותר מרווחת מהאיביזה. אתה תופתע איזה מרווח רגליים קיים במושב האחורי.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...