Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן נסיעה רכב צד ג פגע ברכב שלי { נפצענו ופינו לבית חולים }

בוחן משטרתי שהוזמן קבע שצד ג אשם והביטוח שלה { הפוגעת } מכיר בטביעה ומוכן לתקן בהסדר כולל מתן רכב חלופי לפי הוראת שמאי לימיי עבודה ,

לי אין ביטוח צד ג ואני לא יודע מה לעשות ?

הביטוח שלה רוצה שאני יחתום על אי הגשת טביעה בעתיד על התאונה , יגרור את הרכב למוסך מבחינה זו נראה בסדר אבל אני מפחד שינסו לעבוד עליי ולא יעשו כלום ויגידו שחתמתי בינתיים הרכב בחניון המשטרתי ואני משלם עליו אחסנה שאין לי

בבקשה עיזרו לי כי אני מבולבל תודה מראש:?:

פורסם

מכיוון שמדובר גם בנזקי גוף, ומעורבים בתאונה עוד אנשים שהיו אתך ברכב, אל תחתום על שום נייר מבלי להתייעץ עם עורך דין.

אתה צריך לתעד ולשמור אישורים לכל טיפול רפואי והוצאות שהיו לך עד כה. בעיקרון, אתה יכול לתבוע מן הביטוח של צד ג' גם את הוצאות האכסון של הרכב.

פורסם

יש לך שתי סיבות לתביעה

האחת היא נזקי הגוף. התביעה הזו מתנהלת נגד חברת הביטוח חובה שלך

השניה היא נזקי הרכוש, התביעה הזו מתנהלת כנגד חברת הביטוח של הפוגעת

אתה רשאי לבחור את המוסך בו אתה תתקן ואינך חייב ללכת למוסך הסדר שמוצע על ידי חברת הביטוח של הפוגעת.

חתימתך על כך שלא תתבע בעתיד היא רק כנגד תביעת הרכוש ואינה כוללת שום ויתור על תביעות נזקי הגוף שנגרמו לך ככל שנגרמו.

אין לך מה לחשוש לחתום ובלבד שמנוסח כך שאת התיקון הנוכחי הם משלמים כולל כל הוצאות הלוואי שנגרמו לך כולל האחסון וכו'

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• ספונסר פורום
פורסם
בזמן נסיעה רכב צד ג פגע ברכב שלי { נפצענו ופינו לבית חולים }

בוחן משטרתי שהוזמן קבע שצד ג אשם והביטוח שלה { הפוגעת } מכיר בטביעה ומוכן לתקן בהסדר כולל מתן רכב חלופי לפי הוראת שמאי לימיי עבודה ,

לי אין ביטוח צד ג ואני לא יודע מה לעשות ?

הביטוח שלה רוצה שאני יחתום על אי הגשת טביעה בעתיד על התאונה , יגרור את הרכב למוסך מבחינה זו נראה בסדר אבל אני מפחד שינסו לעבוד עליי ולא יעשו כלום ויגידו שחתמתי בינתיים הרכב בחניון המשטרתי ואני משלם עליו אחסנה שאין לי

בבקשה עיזרו לי כי אני מבולבל תודה מראש:?:

אין מה להיות מבולבל ,צד ג' פגע ומוכן לקחת אחריות זה כבר טוב .צור איתי קשר ואני אנסה לעזור לך לקבל את כל המגיע לך מחברת הביטוח ,בינתיים באמת אל תחתום על שום מסמך.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...