Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לקראת סוף החודש אני עובר דירה, וחלק מיישור הקו שאני מבצע הוא כמובן גם צביעת הדירה.

הצבע ברוב החדרים היום סטנדרטי, להוציא חדר אחד ששימש כחדר לילדות שנצבע בצבע קיר מיוחד עם נצנצים (רקע לבן).

אני יודע לצבוע דירות באופן בסיסי, אך לא יותר מזה ולכן שאלתי היא מה האפשרות הכי פשוטה (שהיא לא בעל מקצוע) לצביעה על קיר כזה? מחיפוש שביצעתי הבנתי כי קיימים סוגים שונים של צבעים ליישור והחלקה כגון בונדרול, סטארבונד וכו' אך לא ממש הצלחתי להבין מה יתאים למקרה שלי.

האם כדי לכסות את זה עם צבע אחר אטום? לנסות להוריד ולשייף קצת עם נייר שיוף?

אשמח לקבל הכוונה ממי שמכיר לפני הקנייה של הצבעים,

תודה!

יוסי

פורסם

יש כל מיני סוגים של "נצנצים" , באיזה סוג אתה מעוניין להשתמש?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

כנראה שלא הסברתי את עצמי מספיק טוב... הקיר היום עם נצנצים, המצב הרצוי הוא קיר בלי נצנצים.

השאלה היא מה הדרך הכי פשוטה לכסות קיר כזה? האם קיים צבע יעודי שהוא אטום? האם כדאי לנסות להוריד את זה לפני הצביעה?

פורסם

עדיף להוריד לפני , תנסה לגרד עם שפכטל .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לא מבין גדול בצביעה אבל אם תצבע עם צבע לא מדולל במים,

זה לא אמור לכסות על הנצנצים?

הם הרי לא יוצרים משטח מחוספס.

פורסם

תולי בסוג "הנצנצים" , יש סוגים שממש בולטים .

פורסם

לדעתי קודם כל קח שפכטל על יבש, ותתחיל לגרד את כל הקיר, לדעתי זו פעולה שלא אמורה להיות קשה, והנצנצים יטפטפו למטה P:.

לאחר מכן תנקה את הקיר, תיישר אותו עם חומר גבס, או בסגנון. (שכחתי איך זה נקרא).

תן להקיר להתייבש יום, יומיים, ככל שיותר, יותר טוב, ואז אתה יכול לצבוע בשקט.

הערה: (אל תשכח להשים עיתונים, או כל כיסוי אחר כל הרצפה, שהאישה לא תתעצבן!!)

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

חשבתי על שפכטל, ואני אפילו מאמין ששפכטל יוריד את רוב הנצנצים ויפתור את הבעייה של להסיר אותם, אבל הוא ייצור לי בעייה

חדשה - לגרום לקיר להיות חלק ואחיד מחדש, ופה חוסר הכישורים שלי בתחום הופך לISSUE. אם כבר מדברים על האישה, היא בעד להזמין בעל מקצוע... :-)

אני מנסה להבין האם קיימת דרך אחרת (שהתהיה כמובן אסתטית) לצבוע מבלי להסיר את השכבה הקיימת על ידי צבע יותר סמיך/אטום...

פורסם

האם הדירה שלך או דירה שכורה? האם הקיר גדול ?

אם היא שלך,יש כמה אפשרויות:

1) לקנות מלטשת ולהוריד את הצבע מהקיר (או לגרד עם שפכטל במידה והקיר לא ממש גדול) אם נוצרו הבדלים בגבהים,למצוא מישהו שיחליק לך את הקיר בצורה אחידה ואז לצבוע.

2) לצבוע בצבע אטום ומעליו לעשות 2 שכבות בצבע שתיכננת מראש.

3) להתקין קיר גבס על הקיר הקיים ולצבוע בצבע שרצית.

כמובן שהכל תלוי בזמן,כסף וברצון שלך להשקיע (ובתתוצאה שתרצה לקבל :-) )

פורסם

אם זה רק נצנצים תצבע בצבע רגיל של טמבור ללא דילול 2-3 שכבות אמור להספיק.

אם זה נצנצי זכוכית שהודבקו על הקיר אז תצטרך לגרד עם שפכטל איכותי לשפשף עם נייר לטש ולצבוע.

(אתה מנסה להחזיר מצב לקדמותו לא לשפץ את הבית. לא צריך להלחץ)

פורסם

תודה לכולם על העצות המועילות.

הדירה שלי, לא בשכירות, ומבחינת התוצאה אני כמובן רוצה שיהיה אסתטי ונעים לעין, עם זאת אני אחיה עם זה לא יעבור בדיקה עם פלס - כפי שהוצע פה, אני אנסה לגרד את זה עם שפכטל לבד ואראה איך זה מתקדם.

פורסם

במקום לעבוד קשה עם שפכטל, ואז לעבוד קשה כדי לתקן את הנזקים שנוצרו מהשפכטל, ממליץ לרכוש מלטשת אקסצנטרית (גם סינית פשוטה תעשה את העבודה) ולשייף את הקירות. השכבה שצריך להוריד היא דקיקה.

:turn-l:
  • תוכן חדש...