Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל, יש לי את אותה תצורת הרכב כמו שלך.

. הבגאז' נפתח רק מבחוץ. נורא מעצבן כשבכניסה לקניון מבקשים לפתוח בגאז', ואז אתה מתחיל להסביר שאין לך איך...

עוד לא קרה לי מקרה אחד שבו שומר לא ידע כיצד לפתוח את דלת תא המטען בעזרת הפתור שממוקם מתחת לידית.

אני דווקא פגשתי... באחד הימים שעבדתי בחניון בבית חולים ופתחתי בגז'ים להנאתי הרבה... יצא לי לראות יותר משומר אחד שלא ידע לפתוח את הבגאז' בגלל שהכפתור של המאזדות הוא די קטנצ'יק וצריך זכוכית מגדלת ממש בשביל למצוא אותו...

ובאמת אני לא מבין את המהנדסים הדפוקים של מאזדה שלא חשבו על פטנט כ"כ פשוט...

נו טוב, אחרי הכל זה עדיין מאזדה...

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• תוכן חדש...