Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי לאנטיס 1800 2001.

אבקש המלצות לשמנים איכותיים (לא משנה מחיר) לשם טיפול לרכב.

במורשה משתמשים בדלקול שזה שמן יחסית זול ולא מובן לי מדוע.

האם השומן המומלץ הינו 10W40 למאזדה מדגם זה? (במידה ואייני טועה)

כמו כן, איזו חברה מומלצת לרכישה, אודה לתשובות.

פורסם

עוד ת'רד של "מלחמות השמן" מתחיל.. עכשיו. :twisted:

יש לך את ספר הרכב ושם רשומות דרגות שמן המנוע שבהן ניתן להשתמש. איני יודע אם 10W40 מתאים לרכבך. אני משער שאם המוסך שם אותו-צמיגותו מתאימה. אני מעדיף להשתמש בשמן סינטטי מלא מתוצרת royal purple. יש חברות נוספות כמו liqui moly,elf,fuchs,redline,motul שמייצרות שמנים חצי סינטטיים וסינטטים מלאים.

כמה קילומטרז' הרכב עבר? כי אם תשים שמן סינטטי יתכן שיהיה פתח לבעיות בגלל היכולת הגבוהה של השמן להמיס מוצקים ופיח שאטמו לך את המנוע. הדלקול למיטב ידיעתי הוא חצי סינטטי.

פורסם

עבור קילומטרז' כזה לדעתי אכן מומלץ שמן חצי סינטטי. לגבי הצמיגות-שוב, בדוק בספר הרכב או מול היבואן/מוסך מורשה יבואן.

יש את השמן dexelia שהיצרן משתמש בו בחו"ל, איני יודע אם ניתן להשיג בארץ.

יש גם שמן של elf,castrol,liqui moly,agip- כל החברות הללו מוכרות ואמינות ומייצרות שמנים חצי סינטטיים.

פורסם

היי !

יש שמן חצי סינטטי של פרסטון 5W30 שמומלץ לרכבי מזדה פורד !

" המהירות עצמה היא רק אמצעי חיבור בין שתי נקודות. השתמש בה בחכמה !!! " 8)

פורסם

על איכותם המפוקפקת של שמני פרסטון דובר כבר רבות, ויצרן זה בתחום השמנים אינו מומלץ.

דלקול אינו שמן גרוע וגם שמנים של פז לא גרועים ומיוצרים תחת ביקורות איכות מהגבוהות שיש.

פז מייצרים תחת קסטרול בארץ למיטב ידיעתי, ודלק למוביל 1.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני יודע שבחלק מהמורשים שמים מוטוקרפט

לגבי הצמיגות 10\40 וגם 5\30 מתאים לך

למרות שבתקופת הקיץ הייתי ממליץ על צמיגות גבוהה יותר

בברכה

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

פורסם
במורשה משתמשים בדלקול שזה שמן יחסית זול ולא מובן לי מדוע.

אתה באמת לא מבין למה?

חפש באתר רשות ני"ע את הזרועות של קבוצת דלק.

הם בעלי השליטה גם ב"דלק מוטורס" יבואנית מאזדה-פורד וגם "בדלק שמנים" יצרנית דלקול ויבואנים מובייל ואקסון.

וגם בדלק קידוחים, דלק רכב, דלק זיקוק...

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...