Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי הגיע עם לוחית עם ציפוי ניקל שכבר הספיק להתפורר ואני מעוניין להחליף אותה בחדשה.

מצאתי את זה:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260749719235&ssPageName=ADME:X:AAQ:GB:1123

הבעיה היא שאינני רואה ברגים אצלי. האם זה מודבק?

מישהו נוסף שקיבל איביזה 2010-11 עם הלוחית המדוברת ויודע כיצד זה מורכב וכיצד ניתן לפרק?

פורסם
הרכב שלי הגיע עם לוחית עם ציפוי ניקל שכבר הספיק להתפורר ואני מעוניין להחליף אותה בחדשה.

מצאתי את זה:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260749719235&ssPageName=ADME:X:AAQ:GB:1123

הבעיה היא שאינני רואה ברגים אצלי. האם זה מודבק?

מישהו נוסף שקיבל איביזה 2010-11 עם הלוחית המדוברת ויודע כיצד זה מורכב וכיצד ניתן לפרק?

הלוחית מסתירה את הברגים - הם נמצאים מאחוריה.

אני הפסקתי לתלהב מכל המסגרות ניקל-עלק האלה, הן מתקלפות אחרי תקופה קצרצה, זה הופך מכוער וצריך לפרק ולהחליף שוב ושוב.

המלצתי - קנה לך מסגרת שחורה פשוטה וסגור עניין. אומנם נראה פחות "שיקי" אבל לא מתקלף ומעיק...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הלוחית ניקל ממש יפה, משתלבת לי נהדר על הצבע כסף.

חשבתי לנסות מחדש מאחר ולשכן שלי אותה לוחית בדיוק למשך אותו פרק זמן ועדיין לא הראתה סימני התקפלות :shock:

הלוחית דורשת החלפה בכל מקרה.

אני בדר"כ מסתדר עם הצד הטכני, אלא שפה אני קצת חושש.

איפה הברגים נמצאים? מה סדר הפעולות שאני עושה כדי להסיר את הלוחית?

פורסם

יש את החלק התחתון שלה, הוא מתנתק (כמה קליפסים מאוד רגישים - סביר להניח שישברו ברגע השליפה...) והלוחית נשלפת כלפי מטה.

אחרי שתשלוף את הלוחית, אתה כבר תראה (קשה לפספס...) הברגים :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...