Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כרגע המחשב מחובר קווית למודם ADSL, הסיבה היחידה שאני רוצה ליצור רשת אלחוטית היא בשביל הסמארטפון החדש שלי - להורדת אפליקציות/משחקים ישירות למכשיר מהרשת.

האם אפשרי לעשות זאת ע"י כרטיס אלחוטי מבוסס USB ללא ראוטר? יש לי WIN7.

דבר כזה יספיק? - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9392

תודה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

לא. כרטיס הרשת שיש לך הוא קולט את הרשת, לא משדר אותה.

אתה צריך משהו שישדר לך רשת על מנת שהסמארטפון שלך יוכל לזהות רשת.

יש לך אפשרות לקנות ראוטר פרטי שיתחבר למודם, או ליצור קשר עם בזק ולברר מולם על איך ניתן להשיג ראוטר דרכם.

אישית, אם אין לך ניסיון וידע עם רשתות והגדרות בסיסיות שלהן, הייתי ממליץ לקחת ראוטר מהספק שלך בשביל שתקבל תמיכה מלאה עבור המוצר.

שונא גזענים !.

פורסם

כל כרטיס רשת גם קולט את הרשת וגם משדר אליה.

תוכל להשתמש בכרטיס שציינת לחיבור מחשבים אחרים לאינטרנט (המחובר חוטית למחשב זה) - תצטרך להגדיר את הכרטיס במוד של AP - access point.

בדקתי, והנ"ל תומך באפשרות:

CHAPTER III: Soft-AP Function

Excepting become a wireless client of other wireless access points, this wireless card can

act as a wireless service provider also! You can switch this wireless card’s operating mode

to ‘AP’ mode to simulate the function of a real wireless access point by software, and all

other computers and wireless devices can connect to your computer wirelessly, even share

the internet connection you have!

:turn-l:
פורסם

טוב תודה לשניכם, אחרי כמה חפירות ברשת מסתבר שהפיצ'ר הזה מובנה בתוך WIN7 - נקרא AD HOC מאפשר לשטף את החיבור הרשת של המחשב עם עוד מחשב אחד דרך כרטיס רשת אלחוטי. :-D

הסבר:

http://www.iphones.co.il/forum/thread171118.html

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

AD HOC מאפשר לחבר בין שני CLIENTים , מה שהבחור מעליך כתב זו דרך יותר נכונה לעשות את זה - אם הכרטיס שלך תומך.

סאמר - אתה בכ"א טועה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...