Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהלן חברה..... שמי רון ואני מאזור השרון בן 16 וקצת ומאוד מאוד אוהב מכוניות :-D..... אני הבן של עופר ברשד (הבא בא)

כרגע לא נוסע באוטו אבל כבר לא יכול לחכות! :twisted:

נ.ב.

עתיד לנהוג על אימפרזה טורבו gt..... אם אבא יסכים:wink:

פורסם

אהלן, אני חובב בן 37 וגר בחולון. בעל גולף פסיפיק 2004 2000 סמ"ק.

עבדתי הייטק אבל כרגע מה נקרא "בין עבודות".

חדש בפורום ולא מבין הכי גדול ברכב :oops: אבל את מוסך רון אני כבר מכיר וכל מילה שקראתי פה נכונה.עבודת קודש.

חג פסח שמח לכולכם..

פורסם

היי שלום לכולם ,

אני חדש בפורום זה .

רכשתי לא מזמן וולו 164 3 ליטר (לא הזרקה) אוטומטית מודל 1973

הרכב נכנס לשיפוץ מלא למצב תצוגה אצל שרון ממוסך חיבה (וולוו) בת"א

מה דעתך על רכב מסוג זה ?

יש גם חיפושית לאחר שיפוץ מכאני מלא

פורסם

שלום,

שמי גיא וקניתי לא מזמן מכונית יד שניה.

התחברתי לפורום כי אני רוצה לשמור על הרכב ולדעת עליו כמה שיותר כדי שגם לא יעבדו עלי במוסכים:)

פורסם

רכשתי גולף GTI חדשה עם גיר DSG . החל מהנסיעה הראשונה קיים צליל מתכתי מציק ביותר. פניתי למוסך המרכזי נאמר לי שהרכב תקין משום מה החברה לא מסכימה שאעשה מבחן רכב ברכב ההדגמה. בסה"כ מדובר ברכב שאמור להיות מצויין אך הצליל הבוקע הנוסף הבוקע מהמנוע הוא בלתי נסבל . האם מישהו מכיר את הבעיה

פורסם

טוב אז ככה---אני אדר, מתל-אביב, בן 15 וקצת.

אני בא ממשפחה של חולי הגה אפשר לומר לדוד שלי יש M6 הדור החדש :-D:-D:evil:וגם אבא שלי די אוהב מהירות אבל עכשיו בגלל המשפחה וכל זה הוא קנה פורשה קאייןS שגם זה לא רע בכלל.

הצטרפתי לפורום כדי לשאול שאלות ולשמוע מאנשים עם נייסיון, ורציתי לדעת משהו-- אם בתור אוטו ראשון שווה קורבט ישנה דור 3 בן השנים 68-82 או שזה לא רכב ראשון אלא רק לאחר כך

מה אתם חושבים??:?::?:

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

היי חברים,

הצטרפתי לפורום כדי להחליט איזה רכב לקנות (סוף סוף...) וללמוד כמה שניתן על הטיפול הנכון בו 8)

• תוכן חדש...