Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת.

הזמנתי מאיביי קיט 4 גיג'.

בהרכבה נתקלתי בבעיה. החוט פשוט עבה מדיי והוא לא נכנס למגבר!

נאלצתי לדקק אותו ממש ע"מ שיוכל להכנס בעובי לכניסה המקורית

יש איזשהו פתרון יותר נורמלי? מתאם? משו?

תודה ושבת שלום

דודי

פורסם

לשים לכבל סופית ולקבץ את הסופית לגודל המתאים?

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

לוקח כבל 4 גייג', שם לו את הסופית שבעיגול האדום (ולא סופית RING שנמצאת בעיגול ירוק ועליה איקס שחור.) כמובן שהסופית תיהיה גדולה הרבה יותר, מקבץ עד שהגעת לגודל הרצוי, לאט ובעדינות.

CABLE_KITS_4_Gauge_03.jpg

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

זאת אומרת שבכל מקרה אני חייב לחתוך מהעובי של החוט נכון? ע"מ שיכנס לסופית ולמגבר...

למה משמש העיגול השחור מימין לכבל הכחול?

קיבלתי כמה כאלה בערכה ולא הבנתי למה הם משמשים

פורסם

לא, יש סופית כמו בעיגול האדום שמותאמת לכבל 4 גייג', אמרתי לך שהיא תיהיה גדולה הרבה יותר ממה שיש בתמונה.

בסופית בתוך העיגול הירוק היא עוד סוג של סופית.

פורסם

אוקיי נניח והכנסתי לסופית המיועדת את ה4 גיג' מה עכשיו?

מה עושים עם ה"מזלג" הזה בסופית? הוא זה שאמור להכנס למגבר?:shock:

פשוט לכופף אותו לצורה של עיגול שיכנס למגבר?

אני מרגיש טמבל לשאול אבל באמת שאין לי שמץ מה לעשות עם זה..

בינתיים המגבר מחובר רק שאת הקצוות של הכבל דיקקתי באמצעות סכין יפנית והלחמתי עליהן בדיל

פורסם

הכי פשוט מה שאני עשיתי, נעל כבל "פין".. תכניס תכבל תלחץ אותו ואת הפין תכניס למגבר, כשתהדק את הבורג הוא יתפס יפה מאוד.

CIMG0768_1.png

When God gives you lemons, you find a new God.

Alfa 145| Clarion CZ500| ZX1000 Black Edition| Hertz ES300| Hertz DSK 165

פורסם

יש לי כזאת הבעיה שהיא גם צרה מלהכיל כבל בעובי של איבר מין זכרי וגם איתה נאלצתי לדקק את הכבל ע"מ שיכנס אליה :wink:

ה4 גיג' הזה חתיכת מפלצת! :shock:

מאיפה ניתן להשיג סופית עבה שכזאת?

תודה חברים

פורסם

סופיות פין כמו אלה שבתמונה לא יתאימו ל 4 גייג'. אתה יכול להתקין מפצל להכניס אליו את ה 4גייג' ומהמפצל לקחת 8 גייג' ולחבר למגבר.

יש גם סופיות מזלג כמו שסימנו לך שמתאימות ל 4 גייג' והמזלג שלהם קטן רק שיותר קשה למצוא אותם.

פורסם

בכול חנות חשמל יש סופיות .

צגיד לו את המחידה שאתה צריך

או שתבוא עם הכבל או חתיכה ממנו ליתר ביטחון

ותיבדוק אם זה מתאים ליפני שאתה קונה ,

שים לב שאתה צריך "לוחץ" כדי להדק את הסופיות האלו לכבלים .

• תוכן חדש...