Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשעתיים גיליתי נזילת דלק רצינית שלא פוסקת עד אשר מכבים את הרכב.

הרכב בן שבוע, מנוע 1.4 אם זה משנה.

הצלחתי לצלם את הנזילה עם מצלמת וידאו.

אשמח לקבל עזרה באבחון - הסקרנות הורגת אותי והרכב יראה מוסך רק יום רביעי בבוקר :-(

http://www.youtube.com/watch?v=5lkzuGSvY5U דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בברכת חג שמח,

מור

פורסם

אין שם מה לחזק, מדובר ברכב חדש, סבירות גבוהה שהפילטר מחובר עם קליפסים, וכנראה אחד הקליפסים סורר או רופף, אם אתה זקוק לרכב נסה לראות מה קורה שם.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אין שם מה לחזק, מדובר ברכב חדש, סבירות גבוהה שהפילטר מחובר עם קליפסים, וכנראה אחד הקליפסים סורר או רופף, אם אתה זקוק לרכב נסה לראות מה קורה שם.

אני בהחלט זקוק לרכב אבל חושש לחטט שם במיוחד שאני לא מבין דבר בזה.

לדעתכם הבעייה היא הפילטר עצמו, הצינור או החיבור ביניהם?

אני יכול לנסות לשחק עם הצינורית השאלה למה לצפות?

פורסם

אני אנסה לרשום יותר בבירור:

הפילטר בעל יציאת זכר.

הצינור דלק הוא נקבה, על הצינור יש קליפס אשר נתפס על הפילטר.

אם תסתכל טוב, אתה תראה איך זה מחובר, לא תורה מסיני.

נסה להסתכל אם הקליפס שבור או שהוא יצא ממקומו, נסה לדחוף אותו למקום (הקליפס לתוך הפילטר כמובן)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

1. יש אחריות. אני בטוח שיסדרו את זה.

2. אלה החיים (העיקר הבריאות).

3. חג שמח! :) האוטו נראה חדש.. מדהים. תהנה ממנו.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תודה לכולכם,

איכשהו זה נשמע פחות רציני ממה שחשבתי בהתחלה.

בכל מקרה אני אגרור את הרכב למוסך מחר בבוקר על מנת שיטפלו בזה בעצמם ושיהיה תיעוד.

פורסם

נשמע שאתה לוקח את זה בקלות. אני דווקא לא הייתי ככה אילו הייתי במצבך. הייתי צועק עליהם שיגיעו אלי הביתה ויסדרו את זה, וגם דורש פיצוי. לא מדובר בתקלה טכנית זניחה (גם אם הטיפול בה פשוט) - מדובר בסכנה בטיחותית באוטו שהרגע יצא מהסוכנות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• ספונסר פורום
פורסם

תנסה לדחוף את הצינור פנימה לתוך המסנן

יתכן שבהרכבת הרכב הצינור לא נכנס היטב עד הסוף ולכן הקליפס

לא נתפס .

דחיפה קלה פנימה ואם הצינור תקין הנזילה תפסיק .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

כשאתה אומר "לא רציני" אתה מדבר על כסף, לא?

אם היה נוזל לי דלק מהרכב בעת נסיעה הייתי מתייחס לזה בחומרה ומשבית את הרכב עד לפתרון מלא, מבחינתי שיבואו עם גרר לקחת אותו למוסך.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

עולה במוחי שאלה שמסקרנת אותי:

שהרכב מגיע מחו"ל הוא מגיע כבר מורכב עם הפילטר דלק עליו? או שהיבואן מבצע את ההרכבה?

כמו כן איזה עוד דברים מכניים היבואן פה בארץ מרכיב על הרכב שהוא מגיע ויהיה כשיר לנסיעה?

:)
פורסם

הרכב מגיע מחול מוכן לנסיעה לגמרי וחוץ מאביזרי רישוי מיגון ושמע לא מרכיבים עליו כלום!!!!!!! פה מדובר בתקלת יצרן קלאסית...!!!

פורסם
כשאתה אומר "לא רציני" אתה מדבר על כסף, לא?

אם היה נוזל לי דלק מהרכב בעת נסיעה הייתי מתייחס לזה בחומרה ומשבית את הרכב עד לפתרון מלא, מבחינתי שיבואו עם גרר לקחת אותו למוסך.

הרכב תחת אחריות כמובן אז לא התכוונתי לא רציני במונחים כספיים.

פשוט צינור לא מחובר טוב לפילטר נשמע פחות מלחיץ מאשר לגלות שיש חור במיכל הדלק לדוגמא.

כמובן שהרכב מושבת מאתמול בערב עד מחר בבוקר שהוא יעלה על גרר למוסך.

המזל הגדול שזה קרה ממש על יד הבית (בדקתי עד איפה יש סימנים של דלק) ולא באמצע נסיעה ארוכה.

פורסם

יכול להיות שעברת מעל משהו גבוה שתפס את הצינור ושחרר אותו קלות?! מדרכה? אבן? חתיכת עץ?

זה יכול להיות הסבר הגיוני לנזילה הפתאומית.

• תוכן חדש...