Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יופי של מפגש,מלא צבעים,רכבים,חברים וכייפיות,שלי ברכות הן על הצילומים היפים ועל האלפא שהגיע למפגש.

עופר בן צבי

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה על התמונות.

שלי הפ33ת אותנו בכמות של תמונות.

;)

תודה רבה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אירוע מרשים לפי כל קנה מידה, מושקע באירגון וערוך לתפארת.

תודה לחברת איסט-קאר על התמיכה במועדון ובמיוחד באירוע זה הקושר בין מותגים מוכרים וידועים מהתוצרת האנגלית מ.ג. לבין מכוניות ה- מ.ג. של היום.

המכונית שלדעתי היתה יוצאת דופן ביופיה היתה המ.ג. שנת 1946 האדומה - זו היתה מכונית יפיפיה.

תודה לשלי על התמונות המקסימות.

יום עצמאות שמח.

מצא משה

פורסם

אירוע מושקע, ללא ספק. לא ידעתי כמה MG אספנות נמצאות בארץ ושמחתי לראות כמה עשרות, מבריקות ומטופחות.

תודה למארגנים על הכיבוד המרענן ולקובי מילוא, שיודע לקחת כל השקה לשיא חדש.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

שלום חברים!

חגגנו אתמול ארוע מדהים,צבעוני ,עם כמות שיא של רכבים (למעלה ממאה רכבים)מאות אנשים,חברי מועדון והמון חובבי רכב קלאסי ואספנות.

ברצוני להודות לכל החברים שנטלו חלק בארוע מורכב שכזה,תודה לחברת לובינסקי על ההשקעה והעזרה,תודה לדוד כרמל על העזרה משעות הבקר המוקדמות,תודה למתניה אריאל ומנשה ,על העזרה בסידור הרכבים,תודה לקובי על הנחיית הארוע,

תודה לחברנו אמיר-מיכה שוהם על הרכב הנפלא והמשפחה המקסימה,(שוקלים לתת לבן תפקיד לצידו של קובי).מרגש היה לראות את כל המשפחה עם חולצות המועדון!!

שלי -ישר כח על התמונות המקסימות והאיכותיות!!

תודה לגיא על צילומים ממעל,תודה לכל הצלמים שהעלו התמונות לפורום.

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

נראה אירוע מדהים תודה על השיתוף בתמונות!

אני מקווה לראות בעוד 60 שנים את הMG החדשה עומדת בשורת MG אספנות באירוע חסות...

שלמה דן גדרון

פורסם
תצלומי אויר מהארוע

GUY

איזה מחזה מרהיב לתפארת הבריטית בישראל .

מחמם את הלב לראות כל כך הרבה MG יחד בתצוגה מרהיבה .

גאי , נתת אור לכולנו איך הדברים נראים "משם" ....

כבוד למארגנים ולמשתתפים הרבים .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

אירוע מרשים בכל קנה מידה, שכלל בנוסף לקלאסיות גם תצוגה מכובדת של החדשות של MG שהיו פתוחות במהלך האירוע, וכך יכול היה הקהל להתרשם מהן מקרוב.

הכיבוד הי מעל ומעבר, ומזג האוויר המושלם סייע לא מעט.

כמובן שכוכבות האירוע היו ה MG הקלאסיות, וניספרו לא פחות מ 27 (!) מהן בתצוגה מרשימה.

1 MG TC

4 MG TD

1 MAGNET

5 MGA

9 MGB ROADSTER

2 MGB GT (אחת אוטומטית)

1 MGC

4 MIDGET

תודה גדולה לפעילים שלקחו חלק בהפקה, לחברת איסט קאר נותנת החסות וכמובן לקובי הכרוז שהנחה את האירוע.

כן ירבו ימים כאלו !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
איזה מחזה מרהיב לתפארת הבריטית בישראל .

מחמם את הלב לראות כל כך הרבה MG יחד בתצוגה מרהיבה .

גאי , נתת אור לכולנו איך הדברים נראים "משם" ....

כבוד למארגנים ולמשתתפים הרבים .

דרור .

+1

התמונות מדהימות ונותנות מבט מגניב על הרחבה.

אני מתאר לעצמי את היונה שמתבלבלת ולא יודעת לאן לכוון :lol:.

פורסם

כל הכבוד לכל המארגנים והצלמים. היה באמת אירוע יוצא דופן. וכל הכבוד למאות החברים אשר נתנו ונטלו חלק נכבד להצלחה בעצם תצוגת רכביהם. בתקווה לעוד אירועים שכאלה ובברכת חג עצמאות שמח. ליאורה .:

פורסם

הופתעתי מכמות ה-MG שהיו בארוע, כל הכבוד לאספנים.

ברכות לבעלי הרכב המושק.

תודות לנותני החסות ולמארגנים.

שלי, תמונות מדהימות כתמיד.

תודה לגיא על התמונות מהאויר.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...